solicita oferta!

Indochina - Thailanda, Tailor-Made

Asia » Vietnam » Ho Chi Min

“A man of travel, hath seen the world, " spunea William Shakespeare. TRAVEL SOLUTIONS va ofera experiente unice prin programele tailor-made facute prin parteneriat cu colaboratorii nostrii, vizite si experiente in cele mai frumoase locuri din Asia.

In timp de conceptul de turism de lux inseamna experiente, eleganta, servicii excelente si unicitate; turismul de lux este si turismul unde nu numai vizitezi unele obiective iar nimic nu este asemanator cu altceva. De aceea noi, echipa de la Travel Solutions, suntem gata sa va ajutam cu toate nevoile Dumneavoastra de calatorie. Ne face mare placere sa va oferim cea mai buna vacanta si sa impartim cu Dumneavoastra cele mai minunate experiente.

Partenerii nostrii au lucrat in acest domeniu inca din anii ’90 de aceea au dobandit vaste cunostinte in ceea ce inseamna luxul adevarat. Au vizitat destinatiile propuse, au verificat personal fiecare hotel din program, fiecare resort si fiecare restaurant.

Vacanta mult visata este rezultatul muncii si experientei acelora care cu adevarat cunosc acest domeniu. Daca sunteti gata pentru o experienta unica nu ezitati sa sunati la unul dintre numerele noastre de telefon pentru a stabili o intalnire fata in fata sau de a discuta la telefon organizarea vacantei Dumneavoastra!

Puteti vedea in brosura de mai jos o parte a programelor noastre sau ne puteti vizita la sediul nostru din Str. Av Petre Cretu nr 15, ap 1, Sector 1, BUCURESTI pentru a planui vacanta de vis!

Detalii oferte accesand fisierul de mai jos
Download fisier oferta (Indochina - Thailanda, Tailor-Made)
Formular de Contact


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions