solicita oferta!

ISRAEL / Oferta Speciala !!

Orientul mijlociu » Israel » Tel Aviv

Aici Cea mai buna oferta Israel:

 

ISRAEL – Taramul Sfant !

Tel Aviv-Jaffa–Haifa-Ierusalim–Betlehem–Nazareth-Tiberias

Perioada: 10 – 15 Martie 2017

5 Nopti, hotel 4****    (inclusiv demipensiune!)

 

 

Tarif TOTAL, Inclusiv taxe! 

 

Tarif/persoana

Early Booking

Tarif/persoana

Tarif Standard

Supliment

camera single

10-15 Martie 2017  529 eur 569 eur  110 eur

*Tariful Early Booking valabil pt rezervare si plata unui avans de 50% pana pe 10 Decembrie 2016;

* Tariful este valabil pentru un grup minim de 45 de persoane.

SERVICII INCLUSE: 
• Bilet avion Otopeni – Tel Aviv – Otopeni, cu compania El Al;
• Taxe de aeroport;
• Bagaj de mana si bagaj de cala; Catering pe durata zborului;
• Asistenta turistica la plecare pe aeoportul Otopeni;
• Asistenta turistica si intampinare la sosirea pe aeroportul Ben Gurion
• Transfer de grup aeroport – hotel – aeroport;
• 5 nopti cazare la hoteluri de 4 stele : 4 nopti in Bethlehem si 1 noapte in Tiberias;
• Demipensiune (mic dejun + cina);
• Excursii conform program;
• Ghid vorbitor de limba romana/preot  pe toata durata programului !!
• Transport pe teritoriului Israelian cu autocar dotat cu A/C;

• Asigurare medicala (gratuita pentru persoanele de pana in 65 ani) !!!

NU SUNT INCLUSE :

• Bacsisurile pentru ghid si sofer (30 euro/persoana/sejur) (este Obligatoriu)
• Bauturile la cina si tot ceea ce nu este mentionat ca inclus in pretul pachetului.

EXCURSII OPTIONALE: 

• Urcarea cu taxiul pe Muntele Tabor = 10 USD/persoana;
• Mini-croaziera pe Marea Galileei = 10 USD/persoana;
• Mini-Croaziera + Masa de pranz  (inclus in meniu legendarul Peste al  Sf.Petru ) = 25 USD/persoana;
• Manastirea Sf.Sava = 10 USD/persoana.

ORAR DE ZBOR, compania El AL:

LY 574  10MAR  Otopeni Tel Aviv   1100 1345  

LY 571  15MAR  Tel Aviv  Otopeni  1740 2035  

 

NOTA:

Documente necesare excursiei in Israel : pasaportul valid cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii;

Programul pe zile si ordinea obiectivelor vizitate se pot schimba, dar vom respecta vizitele incluse în program;

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport respecta normele locale;

Excursia se va achita integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii.

Pentru inscriere se achita un avans de 50% din totalul pachetului de servicii;

Program Detaliat Oferta Israel :

ZIUA 1, 10 MARTIE 2017: Întâlnire pe aeroportul Henri Coanda cu minimum 3 ore inainte de zbor, decolare spre Tel-Aviv, cu compania El-Al cursa LY 574 de la ora 11:00. Sosire pe Aeroportul Ben Gurion la ora locala, 13.45. Dupa indeplinirea formalităţilor vamale, si intalnirea cu ghidul Israelian vorbitor de lb Romana ne indreptam spre Haifa, iar in drum observam Apeductul roman la Caesareea . Orasul HAIFA, este al treilea ca mărime din Israel  si cel mai mare Port al tarii si este asezat  într-un golf superb, la poalele Muntelui Carmel. Urcam pe drumul in serpentine si putem admira Templul Cultului Bahai, faimos pentru grădinile superb terasate, sit Patrimoniu UNESCO şi, încântaţi de atâta frumuseţe, oprim la Mănăstirea Stella Maris (Steaua Mării) - ridicata peste Pestera Sf. Ilie Tezviteanul. Incheiem ziua la NAZARETH, orasul in care Iisus a stat o mare parte din viaţa sa. Vizităm Biserica Bunei Vestiri, înalţată chiar pe locul unde Arhanghelul Gabriel i-a spus Fecioarei Maria că va naşte Fiul Domnului. Ne indreptam apoi spre Biserica Ortodoxă Grecească „Sf. Gabriel”. Aici în altarul intunecos si mic, se aude susurul Izvorului maicii Domnului. Drumul continua spre orasul Tiberias(Tiberiada); cina si cazare la Hotel 4 **** in Tiberias.

 

ZIUA 2, 11 MARTIE 2017:  Dupa Micul Dejun, urcăm pe Muntele Tabor (Optional), unde a avut loc  „Schimbarea la Faţă” a lui Hristos :  „chipul îi strălucea ca soarele, iar veşmintele s-au făcut albe precum lumina”. Ne indreptam spre CANA GALILEEI (Kafi Kana),  unde Isus a făcut prima sa minune, preschimband apa în vin, în casa lui Simon Cananitul. Plecam spre Marea Galileei, cum descrie in Evanghelia dupa Matei 14: 24-33 minunea prin care Sf.Petru a mers pe apa „El i-a zis: Vino. Iar Petru, coborându-se din corabie, a mers pe apă şi a venit către Iisus.” Plecăm apoi spre Capernaum, vizitam Casa Sfântului Petru, biserica ortodoxa si vechea Sinagoga. Ne bucuram si admiram privelistea nemaipomenita oferita de minicroaziera pe apele Marii Galileei (OPTIONAL).

O vizita la Kibbutzul Yardenit, la apa sfanta a Raului Iordan. Aici este amenajat un loc pentru turisti si pelerini in care sa poata intra in apa si sa isi imagineze Botezul lui Iisus. In functie de timpul disponibil, continuăm drumul spre Tabgha, unde Hristos a înmulţit cele 5 pâini si cei 2 peşti ca să ajungă la 5000 de oameni.Poposim apoi pe Muntele Fericirilor, o colină domoală, de  560 m înălţime aflat în mijlocul campiei de pe care se poate admira Marea Galileei,in toata splendoarea ei. Continuam traseul pe valea Raului Iordan si seara ajungem la Bethlehem (oras situat pe Teritoriul Autoritatii Palestiniene. Cina si cazare la Hotel 4 **** in Bethlehem.

 

ZIUA 3, 12 MARTIE 2017: Mic Dejun in Bethlehem. Pornim catre  locul naşterii lui Iisus, unde incarcati de emotie ne vom inchina : suntem in BISERICA ORTODOXĂ A NAŞTERII DOMNULUI, construita de Sfanta Împărăteasa Elena peste peştera în care s-a născut Isus. In functie de timp vom merge si la  Campul Pastorilor – Biserica Ortodoxa. Cei care doresc pot vizita Manastirea Sfantul Sava cel Sfintit (OPTIONAL), Manastire de barbati din Judecatii de apoi, femeile raman la poarta, vor primi frunze din finicul Sfantului Sava facator de minuni ( benefic pentru cei care doresc copii) si vor putea atinge racla cu moaste ; Ein Karem, tara Sfantului Ioan Botezatorul, regiunea in care acesta a copilarit si s-a nascut.Tot aici este locul intalnirii dintre Elisabeta si Fecioara Maria- Izvorul Vizitarii!. La finele zilei ne intoarcem la hotelul din Bethlehem. Cina si cazare la Bethlehem.

 

ZIUA 4, 13 MARTIE 2017: Imediat dupa masa de dimineata parasim hotelul nostru, devreme (in jurul orei 08:00), pentru a urca pe Muntele Măslinilor. Apoi privim catre Valea Gedronului, unde sunt mormintele celor care vor să învieze primii şi vom vedea Poarta de Aur prin care va intra Isusl la cea de-a doua venire. Ne indreptam catre locul Inaltarii si Biserica Tatăl Nostru, unde Mantuitorul i-a sfatuit pe ucenicii săi şi trecem apoi emotionati, prin GRĂDINA GHETSEMANI, cu măslinii ei bătrâni de sute de ani, maslini, care, poate, acum aprox 2000 de ani, martori ai trădării lui Iuda. Aici este locul unde Isus a fost vândut, ...unde a fost prins, Biserica Natiunilor şi Biserica Mormântului Fecioarei Maria, loc de mare incarcatura spirituala pentru sufletele noastre.

Intram in IERUSALIM , numit si “Oraşul Sfânt”, “capitala Statului Israel si totodata “capitala lui David” , trecem prin „Poarta Leilor”, care este una din cele 7 porţile vechi ale cetăţii. Ne oprim la Scaldatoar.Aici ne închinăm la SFÂNTUL MORMÂNT, Golgota, Capela Arătării lui Hristos, Piatra Ungerii  si la toate celelalte paraclise. Daca timpul ne permite, ne oprim la BISERICA ROMANEASCA DIN IERUSALIM. La finele zilei revenim la hotelul din Bethlehem. Cina si cazare la Bethlehem.

 

ZIUA 5, 14 MARTIE 2017: Dupa micul dejun pornim intr-un tur cu autocarul prin Ierusalimul modern. Timp liber la dispozitie pentru vizite pe cont propriu sau cumparaturi. Trecem granita dintre orasul Ierusalim (Israel) si orasul Bethlehem (Autoritatea Palestiniana) si revenim la hotelul nostru din Bethlehem pentru cina si cazare.

 

ZIUA 6, 15 MARTIE 2017: Mic dejun. In drum spre aeroport ne oprim la TEL AVIV (supranumit si “Orasul Alb” sau “ Orasul care nu doarme niciodata).Dupa Ierusalim, Tel-Aviv-ul este al doilea oras al Israelului si cel mai mare Centru de Business din Israel. Un tur scurt  de oras la Tel Aviv urmat de o scurta vizită în Cetatea Jaffa/Yaffo (acesta este unul dintre cele mai vechi si mai frumoase orase ale Lumii); in functie de timp vizitam Biserica Greco- Ortodoxa Sf. Mihail si admiram panorama superba- de sus- din frumosul Parc al Jaffei, imaginea orasului Tel-Aviv si rivierei  Marii Mediterane (“Tayelet”).  A mai ramas doar transferul la aeroport (formalitatile de imbarcare  incep cu 3 ore inainte de decolare) pentru zbor LY 571 cu decolare la ora 17:40. Sosire in Bucuresti la ora locala 20:35.

Multumim ca ai citit oferta Israel 2017 !

Descarca Oferta Israel mai jos:

529pret/persoana
Detalii oferte accesand fisierul de mai jos
Download fisier oferta (ISRAEL / Oferta Speciala !!)
Formular de Contact

Alte oferte - Circuite Avion

Circuite Avion - Oferta sejur la Paris » vezi toate detaliile Oferta sejur la Paris

Sejur Paris Mon Amour!Agentia recomanda acest program, Zbor Air France, sejur pentru 7 zile si nu in ultimul rand pret foarte bun, de la 499eur.Data de plecare: 7 mai 2016Servicii incluse:•    Zboruri directe Bucuresti => Paris => Bucuresti, Compania Air France•    ... » afla mai multe

Circuite Avion - Saptamana de vacanta la ROMA » vezi toate detaliile Saptamana de vacanta la ROMA

Perioada de calatorie propusa: 10 - 14 Februarie 2016 Programul excursiei este : Data: 10 februarie, ruta: Bucuresti - Roma     Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni pentru formalitatile de imbarcare pe zborul Tarom cu destinatia Roma. Transfer aeroport si tur de oras cu ... » afla mai multe

Circuite Avion - Oferta portugalia Pitoreasca » vezi toate detaliile Oferta portugalia Pitoreasca

Date de plecare:24 Mai, 28 Iunie, 12 Iulie, 2 August, 16 August, 1 Septembrie,  5 OctombrieVom vizita:Lisabona-Sintra-Cabo da Roca-Cascais-Obidos-Nazare-Batalha-Fatima-Porto-Braga-Porto-Santiago De compostela-Coimbra-Tomar-estoril-Arabida-Sesimbra-SetubalServicii incluse:•     Zboruri directe Bucuresti => Lisabona => Bucuresti, Compania TAP Portugal•    Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri ... » afla mai multe

Mesaj de eroare!


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions