solicita oferta!

Legoland-Satul de vacanta ★★★ de la 216 €

Satul de vacanta Legoland!

 

Avantaje :  

*Ai doar 10 minute pe jos pana in parc;  

*Biletele Intrare in Parcul Legoland  valabile 2 zile!!

 

 

Distractie Maxima:  

Te distrezi si dupa inchiderea portilor parcului, pentru ca in satul de vacanta DISTRACTIA CONTINUA si seara!!!Sunt multe atractii, jocuri interactive distractive  si spectacole!  Toate camerele sunt construite special pentru familii cu copii.  Vrei mai multa distractie? Atunci pregataste-te pentru ca te asteapta o multime de aventuri in satul de vacanta, dupa ce parcul se inchide, asa ca NU TE VEI PLICTISI!!  Te întâlnesti cu Ollie Dragon Park, construiesti  castele de nisip sau te relaxezi pe plaja Lakeside Beach, joci minigolf, faci alpinism, sau joci bowling.

 

Bungalow standard 

 Tarif de la 271 /Camera !

legoland camera piratilor

Include:

Cazare 4 perosane

Mic dejun

Bilete intrare parc Legoland- 2 zile!

Aici decorararea camerelor are diverse teme :egipteana, aventura,cavaleri medievali,pirati si curse de masini.

Sunt la 5 minute distanță de mers pe jos de Parc și fiecare reprezintă o lume diferită LEGOLAND. Fiecare cabana este decorata LEGO.

Toate camerele au un dormitor separat cu uși de legătură pentru copii. Camerele (24mp)sunt, de asemenea, dotate cu  televizor, prosoape de baie și un uscător de păr. Pentru cei mici sub 3 ani sunt disponibile pătuțuri pentru copii (contracost).

.

 

 

Bungalow tip standard  "Family"

Tarif de la 366 /Camera

oferte legoland

Include:

Cazare 6 persoane

Mic dejun

Bilete intrare parc Legoland- 2 zile!

Bungalourile 6-paturi  inseamna: o  cameră mare, dotată cu un pat dublu pentru părinți, un pat supraetajat pentru copii și inca 2 paturi . Camerele (32mp)sunt dotate cu TV, in  baie prosoape si uscator de par. Pentru cei mici sub 3 ani sunt disponibile pătuțuri pentru copii (contracost) .

.

.

.

 

Castelul Cavalerilor medievali

Tarif de la 379 /Camera

legoland oferte

Include:

Cazare 4 persoane

Mic dejun

Bilete intrare parc Legoland- 2 zile!

Aici ai parte de un tratament cu adevarat regal: în timp ce printesele  si cavalerii cei mici cuceresc castelul , sau acced catre tron, parintii lor se relaxeaza într-un cadru splendid.

Camerele de familie au 32m2,  o zonă pentru părinții cu un pat king-size, o zonă de dormit pentru copii cu până la două paturi supraetajate și o baie separată. Camerele au numeroase modele LEGO si poti petrece noaptea ca adevarati lorzi, într-un regat LEGO. 

Corturile cavalerilor

 Tarif de la 216 /Camera 

oferte legland

Include:

Cazare 3 pers

Mic dejun 

Bilete intrare parc Legoland- 2 zile!

Dormi ca un cavaler în cort !! Aici poveștile cu cavaleri curajoși, lorzi și prințese frumoase reinvie la viață. Nu contează ce varsta ai, daca iti plac cavalerii si castelele , te vei bucura sa petreci noaptea intr-unul din cele doisprezece  corturi, in care pot dormi 3-6 persoane. Sunt dotate cu paturi, saltele si lenjerii, astfel încât tot ce trebuie să aduci este un sac de dormit si o pernă, ​​dacă este necesar (in functie de vreme!).

 

Pentru orice alta varianta te rugam sa ne scrii!

 

Iti multumim ca ai citit oferta noastra!

 Formular de Contact


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions