solicita oferta!

Hotel Cheyenne ★★ de la 0 €

Hotel Cheyenne Disneyland Paris

Este amenajat ca un autentic oras din vestul salbatic, se continua aventura Frontierland din parcul Disney!

Localizare hotelul Cheyenne Disneyland Paris:Hotelul Cheyenne Disneyland Paris, se afla in  interiorul resortului Disneyland Paris. Poti ajunge foarte repede si usor pana in parc, insa hotelul Cheyenne asigura transportul gratuit pana la intrarea in Parcul de distractii Disneyland.


Dotari camere:O potcoavă pe ușă. O lampa in forma de cizma de cowboy.Hotelul Cheyenne Disneyland Paris are camere spațioase, cu un pat dublu mare pentru părinți și paturi supraetajate pentru copii. Include baie, telefon, TV cu canale internaționale, radio, ventilator de tavan și seif.

Facilitati :La hotel Cheyenne Dineyland Paris incepi ziua cu mic dejun continental consistent.La pranz poti sa alegi  "Café Wagon Chuck" pentru a încerca sistemul „mananca atat cat poti”  sau cina tip bufet, în stil occidental, desigur!  Dupa apusul de soare, bucurați-vă de muzică country și de băutura de la "Salonul Red Garter".
Copiii au si ei distractia lor la "Nevada Game Arcade" camera de  jocuri video. In plus au si locul de joaca "Little Sheriff's"  in interior, dotat cu TV și jocuri. În aer liber, o zonă de joacă "Fort Apache". Plimbari cu ponei. Dupa o zi de maxima distractie in parcul Disneyland, vrei sa te relaxezi, dar copiii vor sa se joace in continuare. Nici o problema, ne-am gandit la toate!

 

                 Tabel sezoane Disneyland 2015

Tabel sezoane Disneyland 2015

  • Iti multumim ca ai citit oferta noastra!

    Te rugam completeaza formularul de mai jos :Formular de Contact

Imagini hotelNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions