solicita oferta!

Hotel New York ★★★★ de la 0 €

Hotel New York Disneyland Paris

Este un hotel de lux unde gasesti servicii de inalta clasa si binecunoscuta atmosfera din Manhattan.

Localizare Hotel New York Disneyland Paris:Hotelul New York Disneyland Paris se afla in interiorul parcului Disneyland, la doar 10 minute de mers pe jos pana la intrarea in parc.
Descriere Camere: Hotelul New York Disneyland Paris are camere spațioase in stil  Art Deco, dotate cu aer conditionat, baie, telefon, TV cu canale internaționale, 24 de ore room service și multe, multe altele.Exista si camere cu vedere la lac, dar si camere tip "Empire State Club", pentru cei care doresc servicii de inalta clasa.
Facilitati : La hotel New York Disneyland Paris , vă puteți bucura de atmosfera intimă a "Restaurantului Manhattan" sau puteti sa va imaginati ca sunteti in New York-ul anilor 1930 la restaurantul  "Parkside Dinner ". Mai poti savura un cocktail relaxant (un Manhattan, desigur!),la barul plin de viata New York City . Hotelul are piscina interioara si exterioara,sala de fitness,sauna.  Micii „newyorkezi” au la dispozitie "Times Square Game Arcade"- camera de jocuri video! Exista si un loc de joaca in interior dotat cu tv. Dupa o zi de maxima distractie in parcul Disneyland, vrei sa te relaxezi, dar copiii vor sa se joace in continuare. Nici o problema, ne-am gandit la toate!  Oricand se pot intalni cu personajele Disney!!!

    Tabel sezon Disneyland 2015

Tabel sezon Disneyland 2015

  • Iti multumim ca ai citit oferta noastra !Formular de Contact

Imagini hotelNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions