solicita oferta!

Hotel Newport Bay Club ★★★ de la 0 €

Hotel Newport Bay Club  Disneyland Paris

Aici te vei bucura de stilul sarmant al sfarsitului de secol 19, chiar pe malul lacului Disney.Toate hotelurile din parcul Disneyland Paris, fac tot ceea ce le sta in putere pentru a asigura un sejur magic. Cand alegi unul dintre aceste hoteluri, ai asigurat un serviciu de cea mai buna calitate, incluzand ultimele noutati - totul sub marca Disneyland!

Localizare Hotel Newport Bay Club- Disneyland Paris :Hotelul Newport Bay Club- Disneyland Paris, se afla pe malul Lacului Disney.Poti ajunge foarte repede si usor in parc , dar oricum hotelul Newport Bay Club Disneyland asigura  transferul gratuit pana la intrarea in Parcurile Disneyland Paris.
Dotari camere: Decorat in culorile marine alb si albastru, hotelul Newport Bay Club, are camerele standard dotate cu pat mare dublu sau cu doua paturi duble, baie,telefon,televizor cu linie internationala, radio, aer conditionat, mini-bar, cutie de valori. Pentru camerele cu vedere la lac se solicita un supliment.
Facilitati: Hotelul Hotel Newport Bay Club  Disneyland Paris are restaurant cu bucatarie internationala, doua baruri, piscina exterioara si interioara,jacuzzi,sala de fitness, sauna, masaj,loc de joaca pentru copii, sala cu jocuri video (contra cost). Dupa o zi de maxima distractie in parcul Disneyland, vrei sa te relaxezi, dar copiii vor sa se joace in continuare.Hei, nici o probleme! Aici esti relaxat pentru ca cineva se  ocupa de distractia copiilor!

          Tabel sezoane Disneyland 2015

Tabel sezoane Disneyland 2015

  • Iti multumim ca ai citit oferta noastra !Formular de Contact

Imagini hotelNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions