solicita oferta!

Hotel Santa Fe ★★ de la 0 €

Hotel Santa Fe Disneyland Paris

Iti ofera splendoarea peisajelor din Vestul Salbatic de-a lungul legendarei „Route 66”.

Localizare Hotel Santa Fe Disneyland:

Hotelul Santa Fe Disneyland este localizat in interiorul parcului Disneyland.Poti ajunge foarte usor si repede  pe jos , insa hotelul ofera si  transport gratuit pana la intrarea in parc.

Dotari camere:Hotelul Santa Fe Disneyland, are camerele decorate in stilul ”Route 66”, toate au baie propie, telefon,televizor cu canale internationale,radio,tavane pictate, cutie de valori.Rio Grande : bucura-te de linistea din zona Rio Grande. Camera „Eldorado” –langa restaurant, bar si magazin.
Facilitati : Incepe ziua cu un mic dejun continental la hotel Santa Fe Disney. La pranz poti alege bufetul restaurantului  „La Cantina”-  decorat cu tema „Mexic”. Relaxeaza-te la barurile Rio Grande, ascultand muzica specifica si savurand un cocktail! Dupa o zi de maxima distractie in parcul Disneyland, vrei sa te relaxezi, dar copiii vor sa se joace in continuare.Nici o problema, amigo! Aici esti relaxat pentru ca cineva se  ocupa de distractia copiilor!
Micii „bandidos” se vor bucura de camera de jocuri video si de locul de joaca pentru copii.Aici gasiti un bufet cu bucatarie europeana,precum si meniu special pentru copii. In plus veti intalni personaje Disney!!!  La hotel Santa Fe Disneyland Poti face multe pozeeee!

Tabel sezon Disneyland 2015

 

Tabel sezon Disneyland 2015

Iti multumim ca ai citit oferta noastra !Formular de Contact

Imagini hotelNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions