solicita oferta!

Hotel Sequoia Lodge Disneyland ★★★ de la 0 €

Hotel Sequoia Lodge

Aici vei gasi natura in toata splendoarea ei!Relaxați-vă printre sequoia si bucurati-va de farmecul muntilor salbatici.Vei avea parte de cea mai calduroasa primire in acest hotel montan inspirat de parcurile naționale din America.Hotelul este dotat cu mobila de lemn masiv si are in hol un semineu maiestuos.

Localizare hotel Sequoia Lodge, Disneyland:

Hotelul Sequoia Lodge se afla in interiorul parcului Disneyland, la doar 5 minute de mers cu un shuttule-bus gratuit, pana la intrarea in Parcurile Disneyland Paris.
Detalii camere: Hotelul Sequoia Lodge Disneyland, are camere foarte primitoare, cu  mobilier din lemn masiv.Toate includ baie și uscător de păr, telefon, TV cu canale internaționale și aer conditionat.Camerele standard, situate în clădirea principală Montana, au fie un pat mare dublu,fie două paturi duble.
Facilitati:  Ai de ales intre restaurantele „Grill Hunter” tip bufet, sau "Beaver Creek Tavern" care iti ofera specialitati.La barul "Redwood Bar and Lounge",veți găsi că fotoliu mare în fața șemineului, unde este o placere sa stai! Hotelul Sequoia Lodge te invita sa inoti in piscina interioară sau în cea exterioara, sa te relaxezi in jacuzzi sau in saună sau sa te antrenezi la sala de fitness.Copiii au la dispozitie "Kit Carson's Game Arcade" - camera de jocuri video. Exista si un loc de joaca in interior dotat cu tv si jocuri. Si in exterior este un loc de joaca! Dupa o zi de maxima distractie in parcul Disneyland, vrei sa te relaxezi, dar copiii vor sa se joace in continuare. Nici o problema, ne-am gandit la toate!

        Tabel sezoane Disneyland 2015

Tabel sezoane Disneyland 2015

  • Iti multumim ca ai citit oferta noastra !

    Te rugam completeaza formularul de mai jos :

 Formular de Contact

Imagini hotelNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions