solicita oferta!

Fieberbrunn

Austria: Austria este o tara bogata in traditii, muzica si contraste, de la Alpii din vest pana la bazinul Dunarii in est. ...

» afla mai multe

Fieberbrunn se afla in Alpii Kitzbuhel si este destinatia cea mai populara din valea Pillersee. Fieberbrunn este o locatie preferata pentru sporturile de iarna si evenimentele sportive de snowboard international. Din 2006 aici are loc "Snowfever", unul dintre cele mai mari evenimente montane din Austria. Statiunea Fieberbrunn dispune de 38 km de partie (12 piste pentruincepatori, 13 piste de nivel mediu si 1 partie pentru schiorii experimentati) deserviti de 4 teleschiuri, 3 telescaune si 4 telecabine, precum si 30 de tunuri de zapada artificiala. Cu un permis special de teleschi puteti schia si in celelalte statiuni din Schneewinkl: Kirchdorf, St Johann in Tirol si Waidring.
Potrivit unei legende, fantana de langa biserica satului si mai apoi oraselul, au primit numele Fieberbrunn (fantana febrei) cand contesa Margarete Maultasch s-a vindecat de febra, dupa ce a baut apa din fantana. Inainte de aceasta intamplare, satul se numea Pramau.

» citeste continuarea despre Fieberbrunn


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions