solicita oferta!

Bahamas

Bahamas este un arhipelag de aproximativ 700 de insule si recifuri de corali in Oceanul Atlantic, ce se extinde pe o lungime de 800km pe cele mai limpezi ape oceanice din lume. Bahamas poarta numele dat de spanioli - "baja mar", insemnand "mare putin adanca". Apele de culoare turcoaz care spala tarmurile sunt la fel de calme si linistite precum locuitorii care urmeaza "timpul insulei", un termen ce descrie atmosfera relaxata si ritmul incet al vietii. Acest ritm este un obicei molipsitor - multe dintre insule sunt fie nepopulate fie cu foarte putini locuitori, iar pe plajele salbatice presarate cu scoici pastelate aveti toate sansele sa va regasiti linistea.

Insa acest arhipelag are de doua ori dimensiune ateritoriului Spaniei, iar cei care doresc mai mult decat izolare si liniste, vor descoperi ca Bahamas este destul de mare pentru a oferi cate ceva pentru toate gusturile - shopping in pietele aglomerate, golf pe terenuri de talie mondiala, scufundari printre epave si recifuri de coral, windsurfing si parasailing, dansuri noaptea pe ritmuri de "goombay", "calypso" si " Junkanoo".

» citeste continuarea despre Bahamas

Vacanta Luna de Miere

Bahamas Bahamas

Pentru o vacanta de vis va propunem un drum catre o plaja uitata de lume din Bahamas unde va puteti relaxa in voie.RecomandariSezon Bahamas: Climatul este ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions