solicita oferta!

Barbados

Insula Barbados imbina plajele salbatice, apele cristaline si flora abundenta cu muzica extraordinara, mancarea delicioasa si cultura deosebita. Frumoasele cladiri coloniale din capitala Bridgetown dateaza din secolul XVII, si multi locuitorii sunt descendenti ai sclavilor africani adusi pe insula pentru a trudi pe plantatiile de zahar. Nu ratati diferentele dramatice dintre coasta de est si cea de vest. Cea de est, aflata pe partea Atlanticului, este mai putin dezvoltata si mai salbatica. Coasta de vest are mai multe statiuni si hoteluri, iar plajele sunt elegante si atragatoare. Nu uitati de crema cu factor de protectie solara, chiar si in zilele innorate!
Puteti inota in siguranta pe coastele de est si vest, insa aveti grija la curentii puternici imprevizibili de pe coastele de sud si nord. Valurile de pe coasta de sud sunt excelente pentru surfing si windsurfing. Cele mai populare plaje pentru aceste sporturi sunt Silver Sands, Silver Rock si Long Beach. Inotati in recifurile de coral si vizitati pesterile subacvatice, iar pe uscat vizitati gradinile tropicale luxuriante, fabricile de zahar, distileriile de rom si conacele de pe plantatii.

Viata de noapte a insulei este animata de spectacole ale dansatorilor de limbo si muzica reggae ce acompaniaza perfect mancarea locala si coctail-urile cu rom si sucuri proaspete de fructe. Optiunile de distractie variaza de la petreceri pe plaja pana la cluburi europene si restaurante selecte.

» citeste continuarea despre Barbados

Vacante Caraibe

Vacanta in Barbados Vacanta in Barbados

Vacanta in Barbados , pe urmele lui Bond! Perioada ideala de vacanta in Barbados :de la sfarsitul lui  noiembrie pana in aprilie Locuri exotice Istorie fascinanta Incredibila bogatie de culori! Detalii ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions