solicita oferta!

Belgia

Belgia are ceva special, fie ca este vorba de poporul prietenos care, avand trei limbi oficiale, converseaza cu usurinta in engleza, de arhitectura impresionanta sau de gastronomia atragatoare oferita de o multime de restaurante. Plina de energie si fara griji, atmosfera acestei tari este molipsitoare si ne imbie pe toti sa ne bucuram de viata din plin.

Situat intre Franta si Olanda, Belgia cuprinde tot ce are mai bun de oferit Europa; intr-o singura zi puteti face o croaziera romantica pe un canal in Bruges, puteti cauta diamante in Antwerp, savura vafe pe plaja in Oostende, va puteti distra la un festival in Binche, va puteti pierde intr-un castel in Namur, sau puteti explora muzeul de arta din Bruxelles. Reteaua de cale ferata va face calatoriile simple si comfortabile.
Numita adesea "Esenta Europei", Belgia este multiculturala si plurilingvista. Flandra in nord se lauda cu orasele medievale Antwerp, Bruges si Ghent. In Valonia aflata la sud veti gasi regiunea pitoreasca Ardeni, nenumarate castele si orasele Liege, Namur su Tournai.

» citeste continuarea despre Belgia

Circuite Avion

Saptamana de vacanta la BRUXELLES Saptamana de vacanta la BRUXELLES

Perioada propusa: 7 - 12 Februarie 2016 Programul excursiei este: Data: 07 februarie, ruta: BUCURESTI - BRUXELLESIntalnire cu insotitorul de grup la ora 14:50 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions