solicita oferta!

Cehia

Majoritatea vizitatorilor in Cehia nu se aventureaza dincolo de Praga, capitala occidentala cosmopolitana renumita pentru farmecul sau. Insa daca vreti sa descoperiti bogatia culturala a acestei tari calatoriti dincolo de capitala si admirati peisajul variat ce consta in munti, campii, paduri si ferme. Tara a fost in mare parte crutata de ravagiile celui de-al doilea razboi mondial, astfel incat multe dintre orasele Cehiei sunt bogatii de arhitectura is arta medievala, baroca si art-nouveau.

Orasele-statiuni medievale ale Boemiei si satele Moraviei va ofera peste 100 de castele, de la fortarete incetosate, pana la castele ale aristocratilor si impresia unei incursiuni in lumea unui muzeu in aer liber. Numarul restaurantelor de calitate a crescut in ultima vreme, iar infastructura turistica s-a dezvoltat, astfel ca aventurarea dincolo de drumurile foarte cunoscute nu inseamna renuntarea la comoditatile lumii moderne. Printre zonele cele mai frumoase ale Cehiei se numara vaile raurilor Vltava (Moldau) si Elba (Labe), peisajul deluros si muntii.

Bucataria ceha este marcata de o predominanta a felurilor din carne. Cea de porc este foarte populara, dar si vita si puiul sunt obisnuite. Se serveste vanat, iepure si rata, iar pestele este mai rar intalnit, exceptand sprotul proaspat si crapul, care se serveste de Craciun.

» citeste continuarea despre Cehia

Praga

Oferta Speciala Praga Oferta Speciala Praga

Oferta Speciala Praga 2017   de la 254 eur/pers, inclusiv Zbor!!! Pachetul de vacanta la Praga are incluse serviciile:   cazare 4 nopti si micul dejun inclus biletul de avion direct,  cu ... » afla mai multe

City Break in Europa

City Break Praga City Break Praga

Oferte Praga !  City Break de 5* la Praga Perioada de calatorie 27 Februarie - 26 Martie 2017 Servicii incluse:2,3 sau 4 nopti cazare cu mic dejun Bilet avion cu ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions