solicita oferta!

Santiago

Chile: Potrivit unei legende chiliene, Dumnezeu a creat lumea si a ramas cu multe "resturi" - rauri repezi, ghetari, vai si munti ...

» afla mai multe

Santiago este capitala statului Chile si cel mai mare oras. Este situat in Valea Centrala a tarii iar din punct de vedere administrativ face parte din Reguinea Metropolitana Santiago. Primele cladiri au fost construite cu ajutorul indienilor Picunche. Orasul a fost usor afectat in timpul "Razboiului Chilian De Independenta" (1810–18) in Batalia de la Maipú, care a avut loc la sud-vest de oras. Santiago a fost numit capitala in 1818.
In timpul primelor decenii ale secolului al XIX-lea, Santiago a ramas un oras mic avand putine cladiri cu exceptia Palacio de La Moneda si a catorva biserici. In 1880 extractia de fertilizator din nordul tarii a adus prosperitate si a dus la dezvoltarea capitalei. Au fost construite puncte de referinta importante in 1910, precum Biblioteca Nationala si Muzeul de Arte. In 1985 un cutremur a distrus anumite cladiri istorice din centrul orasului.

» citeste continuarea despre Santiago
Mesaj de eroare!


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions