solicita oferta!

Cuba

Cuba sau de ce ai alege  “Oferte Cuba” !

Cuba este situata la intrarea în Golful Mexic. Vecinii săi cei mai apropiați sunt Haiti la est, Peninsula Yucatan (Mexic) la vest, Florida (Statele Unite), la nord și la sud Jamaica. Cuba are 110,922 km ², o populație care numara  11 milioane de locuitori si este formata din descendenți spanioli, africani si asiatici. Capitala este la Havana, care are aproape 3 milioane de locuitori.Spaniola este limba oficială. Cu toate acestea, engleza este vorbita la aproape toate hotelurile și destinațiile turistice.

Anotimpuri:  Există doar două anotimpuri clar definite în Cuba: sezonul uscat, din noiembrie pana in aprilie, iar sezonul ploios, din mai până în octombrie.

oferte Cuba

Valută : Unitatea monetară națională este peso cubanez.

Cuba este recunoscuta pentru calitatile artistice ale locuitorilor sai.Cuba a  contribuit la cultura mondială prin scriitori renumiti , filozofi, dansatori, muzicieni, pictori, poeți și cântăreți. Desi trece printr-o perioada destul de grea din punct de vedere economic, in orsele mari vei gasi teatre, muzee, galerii de arta si sali de cinema. Cuba găzduiește multe evenimente internaționale majore, cum ar fi Festivalul de Balet, expozițiile de artă bienale, festivaluri de muzică populară, Festivalul de Film Latino-American Nou. Orasele Havana si Trinidad fac parte acum din patrimoniul Unesco, iar o vizita pe strazile lor, te trimite inapoi in timp!

Religia: Cuba permite libertatea de religie. Ritualuri catolicism și afro-cubaneze sunt religiile cele mai proeminente, cu toate că există și alte tendințe și secte.

Desi este sub embargo de cativa ani buni, Cuba a reusit sa atraga truristi , cele mai cautate oferte in Cuba fiind sejururile la plaja. In special dupa 1990,  si-a dezvoltat capacitatile de cazare, iar acum se poate lauda cu hoteluri de 5 stele care ofera servicii Allinclusive foarte appreciate!  Turistii sunt atrasi in special de frumusetea plajelor, de frumusetea peisajelor, de parfumul orasului Havana, de dansurile “ad hoc” de salsa .   Cel mai frumos recif de corali din Caraibe se afla tot in  Cuba, iar daca te departezi de plaja , vei fi uimit de frumusetea peisajelor !  Mai multe detalii despre obiectivele turistice din Cuba , poti vedea aici: “Cauta dupa oferte Cuba” !

 

Am selectionat cateva variante de sejur , de circuite sau mix (sejur + circuit), pe care le-am unit intr-o sectiune de “oferte Cuba” care sa fie pe placul tuturor turistilor care sunt interesati de oferte Cuba.  Toate ofertele noastre le poti vedea printr-un simplu click aici:  "Oferte Cuba "!

Iata o dovada a frumusetii plajelor din Cuba:

Oferte Cuba -insula Tineretii

 

 

» citeste continuarea despre Cuba

HOT Offer!

Oferte Speciala Cuba ,Varadero Oferte Speciala Cuba ,Varadero

Ai Acum Oferta Speciala Cuba, Varadero, cea mai cautata destinatie din Cuba.   Oferta Speciala Varadero   Rezerva de Acum si Profita de Reducerea Early Booking! All Inclusive VARADERO Hotel Naviti Varadero 4* Iberostar ... » afla mai multe

Vacante Caraibe

Oferte Cuba -Sejur Varadero Oferte Cuba -Sejur Varadero

Cel mai atractiv sejur in Varadero! Alege sejur Varadero! Perioada Ideala de vacanta  in Cuba : din noiembrie in aprilie!! Pleci la 7am si la 15:35 esti in ... » afla mai multe

Revelion Exotic

Revelion Cuba, Sejur Varadero Revelion Cuba, Sejur Varadero

Profita de acest revelion Cuba, Sejur Varadero !     Revelion Cuba,Sejur Varadero   Alege Cele Mai Frumoase Plaje din Caraibe ! 30 dec - 08 ian 2016 Sejur All Inclusive Varadero! HOTEL TIP ... » afla mai multe

Oferte Croaziere cu grup organizat

Croaziera Caraibe (MSC Armonia), 6 - 14 Decembrie 2016 Croaziera Caraibe (MSC Armonia), 6 - 14 Decembrie 2016

Croaziera Caraibe (MSC Armonia)Perioada: 6 - 13 Decembrie 2016 Imbarcare din HAVANA! Avion cu Air France, cazare o noapte in Havana si transferuri INCLUSE! Tarife exprimate in EURO per ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions