solicita oferta!

Ecuador

Situata pe ecuator, tara Ecuator este unul dintre cele mai mici state din Anzi dar, in pofida dimensiunilor, beneficiaza de o varietate surprinzatoare a vietii salbatice si vegetatiei. Intr-o perioada scurta de timp, calatorul poate observa schimbari dramatice de peisaj, temperatura si altitudine, calatorind intre coasta Pacificului si padurea tropicala, spre capitala incantatoare Quito, inconjurata de vulcani acoperiti de gheata. Pietele din munti adauga un plus de farmec si culoare tinuturilor inalte din Anzi.
Oamenii, precum cultura si traditiile lor, au fost formate si influentate de mediul inconjurator. Coloana de rezistenta a tarii este formata din Muntii Anzi, impartiti in doua lanturi montane si peste 30 de vulcani. Aici se afla sufletul activitatii agriculturale, marcata de zeci de comunitati retrase. Orasele mai mari precum Saquisili si Otavalo se umplu de oameni in zilele de piata, cand satenii vin sa-si vanda produsele intr-o atmosfera festiva. In sierra se afla si unele dintre cele mai vechi si mai importante orase.

Cu arhitectura coloniala frumoasa, panorame magnifice si localnici primitori, Ecuador este una dintre cele mai indragite destinatii din America de Sud.

» citeste continuarea despre Ecuador
Mesaj de eroare!


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions