solicita oferta!

Finlanda

Finlanda - tara celor o mie de lacuri

Finlanda este numită "țara celor o mie de lacuri", pentru ca lacurile interioare și râurile alcătuiesc 10% din țară. Mari domenii de pădure acoperă aproape două treimi din suprafata tarii. Doar 6% din suprafata Finlanda este arabil.

Finlanda are o populație de 5,5 milioane, din care aproape un milion trăiesc în Helsinki, sau in zona din apropiere. Finlanda are orizonturi vaste de păduri și lacuri , dar si constructii urbane de ultimă oră. 

Primul gand care iti trece prin cap, cand auzi despre Finlanda, este ideea de iarna permanenta. Ei bine, vei fi uimit de ce te asteapta vara in Finlanda: saune la miezul nopților albe, lacuri fantastic de pitorești și fructe de padure proaspete care se topesc-in-the-gură, aerul curat din salbatica  Laponia, spectaculoase drumetii. Finlanda este un paradis natural într-o națiune modernă impresionant de tehnologizata.

Finlandezii reprezinta poporul cel mai putin inteles, dar, in acelasi timp, cel mai dinamic, care se bucura in momentul de fata de statutul lor nou in cadrul Europei. 

Iata cu se lauda Finland:

1 Aurora Borela

2 Soarele de la miezul noptii 

3 sauna finlandeza

4 Lacurile extrem de clare

5 Natura salbatica

6 Statiunile de ski 

7 Designul Finlandez

8 Adevaratul Mos Craciun

 

Din Romania, cele mai multe programe turistice sunt pachetele de excursii in Laponia.Aicii gasesti oferte Laponia in tara lui Mos Craciun!

» citeste continuarea despre Finlanda

Oferte Craciun Laponia

Acasa la Mos Craciun in Rovaniemi! Acasa la Mos Craciun in Rovaniemi!

Acasa la Mos Craciun in Rovaniemi! 22-26 Decembrie 2015   Excursia "In cautarea lui Mos Craciun" ! Il intalnesti pe Mos Craciun in persoana!!!  Diploma de traversare a cercului polar! Scrisoare ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions