solicita oferta!

Levi

Finlanda: Finlanda - tara celor o mie de lacuri Finlanda este numită "țara celor o mie de lacuri", pentru ca lacurile interioare și ...

» afla mai multe

Levi se află în regiunea Kittila de Laponia finlandeză, partea de nord a Finlandei. Levi este renumit ca statiune de schi în lunile de iarnă între octombrie și iunie, iar pentru ciclism montan în timpul verii. Cel mai apropiat aeroport de stațiunea Levi este în Kittila, aproximativ 15 minute de mers cu mașina sau cu autobuzul.

Zona din jurul Levi este relativ plata, ceea ce creeaza conditii foarte bune pentru alte activități, cum ar fi, schi fond, mers nordic, săniuș drumeții. In plus, punctele de panorama din partea de sus a statiunii Levi, sunt uluitoare, mai ales intr-o zi clara fara nori. Varietatea largă de activități de iarnă și de vară oferite, împreună cu posibilitatea de a vedea luminile nordice sau miezul noptii vara, face din orasul Levi, o excelenta destinație de vacanță de familie., pe tot parcursul anului.

În imediata apropiere a statiunii Levi, puteți găsi casa lui Moș Crăciun dar și un sat de zăpadă (numai iarna) care găzduieste restaurant, hotel și bar complet realizate din gheață. Există de asemenea, diverse locuri pentru pescuit și un teren de golf de clasă mondială,pentru sezonul de vară. 

Ca și în cele mai multe destinații turistice europene, aproape oricine poate vorbi limba engleză, astfel încât oricine iti poate oferi informatii.

Cel mai important sfat de departe, pentru oricine planifica o excursie în Levi,Laponia, este legat de informatiile despre vreme, pentru a sti cum sa te imbraci ! În lunile de vară, temperatura poate ajunge până în jurul valorii de 30 ° C, dar, în general, rămâne în jurul valorii de 20 ° C, tantarii pot fi o problemă.! În lunile de iarnă, temperatura poate ajunge la -50 ° C , astfel ca mastile pentru fata sunt esențiale. Acest lucru poate suna extrem, dar aerul uscat Arctic face mult mai suportabile, și cu un pic de planificare, te poti dota cu ușurință pentru toate condițiile.

Din Romania cel mai des se organizeaaza excursii in perioada Craciunului, mai exact pachete de vacanta in Laponia. Aici gasesti oferte Laponia la casa lui Mos Craciun. 

» citeste continuarea despre Levi


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions