solicita oferta!

Rovaniemi

Finlanda: Finlanda - tara celor o mie de lacuri Finlanda este numită "țara celor o mie de lacuri", pentru ca lacurile interioare și ...

» afla mai multe

Rovaniemi sau Acasa la Mos Craciun!

Rovaniemi a fost întotdeauna o poartă spre Laponia și serveste ca centru administrativ al provinciei Laponia din 1938. Rovaniemi a primit statutul de oraș în 1960. Populatia orasul Rovaniemi se ridica la 65000 de locuitori.

Centrul orașului este înconjurat de un mediu rural vibrant cu numeroase sate, aproximativ 30!  Rovaniemi este cel mai mare oras al Europei, pt ca se intinde pe o suprafata de 8 017 km². Acest aspect rural este, de asemenea o trăsătură caracteristica in Rovaniemi. Păduri, mlaștini, pajiști, câmpuri și lacuri mici formează o imagine specifica a regiunii Laponia și a orasului Rovaniemi! La doar zece kilometri de centrul orașului, puteți găsi natura salbatica! Faptul ca a resit sa isi pastreze si sa conserve aspectul rural, face din Rovaniemi un oras si mai atractiv pentru turisti!

În fiecare an, Rovaniemi este vizitat de aproximativ o jumătate de milion de turiști, din care aproximativ 60% provin din țări străine și 40% sunt de vizitatori pe piața internă.

Temperatura medie anuală este de 0,3 ° c.Luna ianuarie are o temperatura medie de -11 ° C. Cea mai caldă luna, iulie, cu o temperatura medie de + 15 ° C.

In privinta turismului, cea mai mare atractie a orsului Rovaniemi o reprezinta Mos Craciun!  Aici se spune ca este casa in care Mos Craciun mestereste jucariile in timpul anului, ajutat de spiridusi. Tot aici, primeste scrisorile de la toti copiii din lume.

Cele mai atragatoare oferte in Laponia , la Rovaniemi, le gasesti aici: Oferte Laponia

» citeste continuarea despre Rovaniemi

Acasa la Mos Craciun in Rovaniemi! » vezi toate detaliile Acasa la Mos Craciun in Rovaniemi!

Acasa la Mos Craciun in Rovaniemi! 22-26 Decembrie 2015   Excursia "In cautarea lui Mos Craciun" ! Il intalnesti pe Mos Craciun in persoana!!!  Diploma de traversare a cercului polar! Scrisoare de la Mos Craciun! Copiii primesc Cadou Surpriza! Pasaport vizat de Mos Craciun ! Tarif :  1399 euro/adult/loc ... » afla mai multe
Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions