solicita oferta!

Loire

Franta: Franta este tara cu cei mai multi vizitatori din lume. Aceasta tara, ofera tot ce isi poate dori o persoana aflata ...

» afla mai multe

Valea Loirei este cunoscuta ca Gradina din Franţa şi Leagănul în limba franceză. De asemenea, Valea Loirei este de remarcat pentru calitatea sa de patrimoniu arhitectural, in orase istorice, cum ar fi Chambord, Amboise, Angers, Blois, Chinon, Nantes, Orléans, SAUMUR, şi Tururi, dar în special pentru castelele celebre, cum ar fi Châteaux d'Amboise, Château de Chenonceau şi VILLANDRY.
Peisajul de pe Valea Loirei , şi în special capabilităţile sale de mai multe monumente culturale, pentru a ilustra un grad de exceptie idealurile renascentiste şi vârsta de iluminismul pe Western European gandit si design. Valea Loirei este o remarcabila definitie a peisajului cultural, de o mare frumusete, care conţine istoric, oraşe şi sate, marile monumente arhitecturale, multe castele , şi vinuri fine.
Castelele de pe Valea Loirei , numarand mai mult de trei sute, reprezintă o naţiune de constructori incepand cu castelul fortificaţ din sec al 10-lea la splendoarea celor construite o jumatate de mileniu mai târziu.Valea Loirei este unica in lume prin prezenta multitudinilor de castele.
Astazi, aceste castele de pe Valea Loirei  private servesc ca ,case, câteva doar fiind deschise turistilor , în timp ce altele sunt hoteluri. Multe din castelele de pe Valea Loirei  au fost preluate de către o autoritate sau de administraţia locală , cum ar fi cele de la Chambord,care sunt deţinute şi exploatate de către guvernul naţional şi avand importante site-uri turistice, atragand sute de mii de vizitatori in fiecare an pe Valea Loirei.

» citeste continuarea despre Loire


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions