solicita oferta!

Frankfurt

Germania: De la inaltimea muntilor Alpi, la campia Bavariei, explorand dealurile din centrul Germaniei si ajungand la partea de Nord la Marea ...

» afla mai multe

Frankfurt am Main, cunoscut si ca Mainhattan si Bankfurt, este un oras bogat din Germania centrala.Frankfurt este un oras ambivalent: pe de o parte reprezinta capitalul financiar „ucigator” al Germaniei si pe de alta parte este un loc civilizat care anual aloca mai multi bani culturii decat orice alt oras european. Cu toate ca alte orase din Germania si-au pastrat mai bine centrul traditional al orasului, o sedere in Frankfurt iti va permite sa descoperi un oras international si animat, cu multe lucruri de facut, atat in timpul zilei cat si in timpul noptii.n fiecare an Frankfurt gazduieste o multitudine de vizitatori din tara si din afara. Este o metropola europeana dinamica si o combinatie de culturi, idiomuri si stiluri de viata.
SEE&DO:
Alte Oper (Vechea Opera): Imparatul Wilhelm I a venit in mod special la Frankfurt pentru a asista la gala din 1880 dedicata Inaugurarii Operei. Avariata in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, cladirea a ramas o ruina timp de 40 de ani cat au durat disputele legate de reconstructia ei. Exteriorul si foaierul au fost refacute respectandu-se structura si aspectul Vechii Opere. Restul cladirii are aspectul unui spatiu multifunctional modern. Opernpl.
Goethehaus und Goethemuseum (Casa si Muzeul Goethe). In casa in care s-a nascut cel mai cunoscut poet german (in 1794) puteti admira o serie intreaga de piese de mobilier care au apartinut familiei Goethe, precum si diverse manuscrise in original.  Grosser Hirschgraben, 23-23. Orar: luni-sambata 10-18, duminica 10-17:30.
RESTAURANTE:
Restaurant Francais. Cel mai vechi hotel-restaurant din Frankfurt, amplasat in Steinberger Frankfurter Hof va ofera preparate sofisticate, apartinand bucatariei internationale cu un fin accent frantuzesc. Adresa: Bethmannstr. 33. Tel: 069/215-138. Este neaparat sa faceti rezervari. Localul este inchis in zilele de duminica si luni si timp de patru saptamani in iulie sau august. In zilele de sambata nu se serveste pranzul.
Avocado Le Bistro. Desi peretii exteriori sunt impodobiti cu desene grafitti, acest local romantic, foarte popular, nu si-a pierdut reputatia. Localul este faimos pentru bogatele aranjamente florale, pentru minunatele preparate specifice pentru un bistro, cat si pentru lunga lista de vinuri. Adresa: Hochstr. 27. Tel: 069/292-867. Localul este inchis in zilele de duminica.
Mikuni. Felinarele de hartie si tapetul nu se potrivesc prea bine cu mobilierul nemtesc, dar patronii localului tin foarte mult la aerul de autenticitate. Mniul este mix, atat japonez cat si german. Adresa: Fahrg. 91-95. Tel: 069/283-627.

» citeste continuarea despre Frankfurt

Europa Park - Germania » vezi toate detaliile Europa Park - Germania

Europa Park este cel mai mare si cel mai vizitat parc de distractii din Germania, situat in orasul Rust, la 40 km distanta de Freiburg si la. 160 km distanta de Stuttgart. Tematica parcului Europa din Germania este reprezentarea la scara ... » afla mai multe
Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions