solicita oferta!

Grecia

Este o tara cu o cultura si limba unice, peisaje care se numara printre cele mai putine explorate din Europa si un popor dintre cele mai ospitaliere din lume. O vizita scurta iti va oferi ocazia sa vezi cateva dintre cele mai cunoscute comori ale Greciei, cum sunt exponatele din Muzeul National de Arheologie, dar si o excursie la Delphi, unul dintre locurile cele mai pline de magie din lume. O Croaziera relaxata prin insule te-ar purta in orasul vechi din Insula Rhodos. Cei care au mai mult timp la dispozitie vor reusi cu greu sa aleaga intre a-si petrece zilele fie lenevind pe o singura insula minuscula, fie explorand mai multe insule cu scopul de a descoperi diferentele sublite dintre acestea.


Cuvinte cheie: grecia, mancare, taverne, olimpiadele, arte, plaka, teatru, attica, zei, muntele athos,  evia, marea egee, sporadele, cicladele, rhodos, creta, defileul samaria, corfu, insule ionice, homer, odiseea.

» citeste continuarea despre Grecia

Grecia

Oferta Skopelos Oferta Skopelos

O noua insula greceasca in aceasta vara! Alege Oferta Skopelos ! Insula Skopelos ! locul unde s-a filmat filmul Mama Mia ! La hotel Skopelos Holiday &  Spa   Tariful incepe ... » afla mai multe



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions