solicita oferta!

Corfu

Grecia: Este o tara cu o cultura si limba unice, peisaje care se numara printre cele mai putine explorate din Europa si ...

» afla mai multe

Corfu este o insula a Greciei, in Marea Ionica, apropiata de coasta albaneza, de care este despartita printr-o stramtoare cu o latime de 3 pana la 25 de kilometrii. In apropiere se mai afla si alte insule, printre cele mai importante numim Paxoi si Othonoi. 

La numai 25 de minute pe mare se gaseste insula Mourtos, locul istoric unde s-a ascuns flota greceasca in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Daca sunteti in calatorie cu copiii vostrii, sau daca vreti sa scoateti la lumina copilul din voi, puteti merge la Aqualand, unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din sud-est-ul Europei.

Daca vreti sa va traiti viata cu intensitate, mergeti la Pink Place, iar petrecerile toga sunt o adevarata sansa multiculturala de a socializa cu alti turisti. 

O vacanta in Corfu este cu adevarat o noua oportunitate de a va imbunatatii orizontul de cunostinte si sa descoperiti o noua fata a unei alte Europe culturale si istorice.

 

Website Wiki: http://ro.wikipedia.org/wiki/Corfu

» citeste continuarea despre Corfu


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions