solicita oferta!

Mykonos

Grecia: Este o tara cu o cultura si limba unice, peisaje care se numara printre cele mai putine explorate din Europa si ...

» afla mai multe

Mykonos sau Chora este principala asezare de pe insula Mykonos si este un sat incantator, cu case albe si nenumarate biserici si mori de vant. Aflati mai multe despre insula Mykonos...

Tipic grecesc, orasul Mykonos este o aglomerare pitoresca de stradute inguste si coridoare cu case si trepte varuite in alb; nenumarate biserici micute si capele, piatete minuscule ferite si fantani arteziene, precum si o multitudine de magazine colorate; toate acestea alcatuiesc un haos pitoresc, ce poate deveni cu succes scena unei vacante de vis in Grecia.

Strada principala a orasului Mykonos, Matoyanni, merge perpendicular cu portul si este locatia centrului comercial al orasului, plin de magazine, cafenele si baruri pentru toate gusturile. Orasul Mykonos se afla la 4 km de aeroport, fiind principalul port de feriboturi al insulei. La capatul de vest al portului se afla unul dintre reperele insulei - biserica Paraportiani, o alcatuire de patru capele cu ziduri albe, medievale.

Poate nu va asteptati, insa veti gasi in orasul Mykonos o parte a Venetiei - cartierul Mica Venetie situat in capatul de sud-est al portului. Aici casele sunt construite direct pe malul marii, balcoanele din lemn stand parca sa cada in Marea Egee. Aceasta zona a orasului este in mod special atragatoare seara, privelistea apusului aici fiind seducatoare.

Viata de noapte in orasul Mykonos se concentreaza in cluburi precum Pierro~s (Matogianni) - o locatie preferata de gay - si Caprice (Mica Venetie). Pe plajele Paradiso si Super Paradiso va asteapta cluburi in aer liber, iar daca doriti sa "vibrati" pe ritmurile unor DJ nternationali, indreptati-va spre Cavo Paradiso, deasupra plajei Paradiso.

Cele mai bune plaje se afla pe coasta de sud a insulei Mykonos si puteti ajunge la ele cu usurinta, cu taxiul din oras. Ornos este o plaja mai apropiata de orasul Mykonos, fiind cautata in special de familiile cu copii.

 

» citeste continuarea despre Mykonos


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions