solicita oferta!

Mumbai

India: Inca din vechime, calatorii au fost captivati de diversitatea oamanilor, culturilor si a peisajelor din India. Vizitatorul contemporan ca intalni aceeasi ...

» afla mai multe

Mumbai est orasul contrastelor extreme – prosperitate si saracie crunta, tehnologia secolului XXI si mizerie medievala, culminata cu cersetorii si schilozii care zac sub reclamele luminoase ale companiilor de pe internet. Aici se afla cea mai frumoasa colectie de cladiri Victoriene din Asia si o multime de temple si moschee. Totusi 55% din populatie locuieste in mahalale – cel mai mare procentaj din marile orase ale Indiei.
Mumbai este plin de oameni (are o populatie de peste 16 milioane, aflata in crestere rapida), strazile sunt blocate de trafic, aerul este poluat de misiile abia controlate ale fabricilor si autovehiculelor si multe cladiri se darama incetul cu incetul. Totusi orasul inca are multe de oferit. Mumbai este plin de culoare (sari-urile, bazarele, soarele indian), vibrant, energic si prietenos, cu o istorie variata si bogata si multe motive de a privi viitorul cu incredere.

» citeste continuarea despre Mumbai


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions