solicita oferta!

Indonezia

Insulele arhipelagului Indoneziei sunt insirate ca niste margele de-a lungul ecuatorului. Apele albastre scalda plajele linistite, briza usoara poarta aromele mirodeniilor si a florilor, iar scufundatorii sunt fascinati de bogatiile marine. In interior, muntii vulcanici se ridica deasupra dealurilor cu paduri tropicale luxuriante.

Bali ofera o imagine paradisiaca: peisaj mirific si apusuri glorioase. Pe linistita Lambok viata are un ritm mai putin alert, in timp ce Jakarta reprezinta fata cosmopolitana, modern aa Indoneziei. Pe insula Komodo se afla „dinozaurii” vii si intriganta „gradina marina” suwalesi, care va invita la le ezplorati. De asemenea si bogatiile arhitecturii Borobudur, care include 5km de sculpturi budiste. Cei care cauta aventura trebuie sa se indrepte spre jungla din Kalimantan sau sa exploreze Sumatra.
Nu ratati insa deosebitele satisfactii pe care le presupune o vacanta in Indonezia. Aventura este pe primul plan in acest arhipelag animat, in care fierbe melanjul picant asiatic. Arome imbatatoare, culori vii, panorame dramatice si culturi diverse se amesteca si va imbata simturile.

» citeste continuarea despre Indonezia

Asia si Oceanul Indian

Oferte Bali! Oferte Bali!

Aici Cea mai avantajoasa Oferta Bali! Petrece un sejur exotic in INDONEZIA - BALI! Plecari din Bucuresti in perioada Noiembrie 2016 - Martie 2017!Zbor de 5* operat de ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions