solicita oferta!

Iordania

Alege Oferte Iordania!

Pentru mulți turisti Iordania incepe si se termina cu orașul antic Nabataean unde este magica Petra. Și este adevărat, Petra este fara indoiala unul dintre cele mai spectaculoase obiective turistice din Orientul Mijlociu, de neratat, luptându-se cu Machu Picchu sau Angkor Wat pentru titlul de cel mai dramatic "oraș pierdut" din lume.

oferte iordania

Cu toate acestea, există mult mai multe locuri de vizitat în Iordania - ruine ale unor orașe romane, castele ale cruciatilor, cetăți in deșert și site-uri biblice puternice: pârâul unde Isus a fost botezat, cetatea unde Irod l-a  decapitat Ioan Botezătorul și magicul vârf de munte, de unde Moise a vazut Taramul Sfant. In Iordania, scenele biblice nu sunt doar imagini din  trecut ; veți vedea o mulțime de oameni care poartă robe exact ca in vremurile stravechi, conducand prin desert turme de animale, imagini care iti dau senzatia ca te-ai intors in timp. Dar Iordania inseamna mult mai mult decat aceste imagini. Capitala Iordaniei Amman este un oras arab modern cu o cultura foarte diversa , care este la ani-lumină distanță de clișeele tipice de exotism din Orientul Mijlociu.

oferte iordania 2

Iordania oferă, de asemenea, unele dintre cele mai atragatoare aventuri din regiune, precum și un peisaj incredibil de variat, de la nisipurile rosii ale deșertului din Wadi Rum la albastrul strălucitor al Golfului Aqaba  - foarte bogat in corali; de la zone exotice bogate in palmieri, la zona lipsită de vegetatie   de la Marea Moartă.  Trebuie amintite savoarea si deliciile vieții de zi cu zi în Orientul Mijlociu , de care iti va fi dor cand te intorci  acasă : gustul dulce-amar de cafea cardamom sau mirosul de narghilea bogat parfumat ; diferenta ca un vârtej amețitor dintre galagia din orase și tăcerea asurzitoare a deșertului.

oferte iordania mancare

Iordanienii sunt foarte mandrii tara lor și isi întâmpină vizitatorii cu brațele deschise. În ciuda faptului că este inconjurata de zone de conflict,  Iordania , este cea mai sigură și mai stabilă țară din regiune. Numarul turistilor este in continua crestere, fiind construite multe resorturi luxoase in special la Marea Rosie, in Aqaba.

oferte iordania plaja Aqaba

Toti turistii sunt întâmpinați cu curtoazie și ospitalitate în această bijuterie de țară !

 

Spectaculoasele peisaje de la Marea Moarta sunt de neratat! 

oferte iordania marea moarta

Apasa aici pentru Oferte in Iordania  ! 

 

 

 

» citeste continuarea despre Iordania

HOT Offer!

SPECIAL ! Program social IORDANIA SPECIAL ! Program social IORDANIA

PROFITA ACUM de acest program special si viziteaza PETRA - Minunea desertului iordanian! Circuit IORDANIA - PERLA ORIENTULUI MIJLOCIU!  TARIFE: Persoana in camera  dubla       866  USD   Supliment ... » afla mai multe

Mesaj de eroare!


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions