solicita oferta!

Maldive

Oferte in Maldive

Maldive sau oficial Republica Maldive, este un stat insular din zona Mării Oceanul Indian, constând dintr-un lanț dublu de douăzeci și șase de atoli, orientată nord-sud. Maldive  se afla la aproximativ 600 km sud-vest de India și la 750 km sud-vest de Sri Lanka.

De la mijlocul secolului al XVI-lea-, Maldive au fost dominate de puteri coloniale: Portugalia, Țările de Jos și Marea Britanie. Insulele au câștigat independența față de Imperiul Britanic în 1965, iar în 1968 a devenit o republică condusă de un președinte și un guvern autoritar.

oferte maldive harta

Turismul in Maldive:

Maldive a ramas in mare parte necunoscuta pentru turiști până la începutul anilor 1970. Doar 185 de insule sunt locuite de cei 300.000 de locuitori. Celelalte insule sunt utilizate exclusiv în scopuri economice, de care turismul și agricultura sunt cele mai dominante. Primele statiuni turistice au fost deschise în 1972  : statiunea din insula Bandos și Kurumba Village (numele actual este Kurumba Maldive). Din 2008, 89 de statiuni din Maldive au oferit peste 17.000 de locuri de cazare și a găzduit peste 600.000 de turisti anual.

Statiuni Faimoase :

Laamu Atoll, Six Senses Laamu este un loc uimitor, care combină luxul cu simplitatea rustica. Insula iti da senzatia ca esti cu adevarat în mijlocul oceanului. De la aeroportul din Male, ai o ora de zbor cu un avion local, dupa care o plimbare cu barca cu motor timp de 25 de minute pana la insula.  Tot acest efort suplimentar merita cu siguranță, pentru ca te asteapta servicii de lux, plaje albe superbe și nuante de albastru uimitor de frumoase !

oferte maldive six sense

In insula Cacao beneficiezi unele dintre cele mai cunoscute terapii , cum ar fi  : meditație, Ayurveda, masaj asiatic, masaj cu sare de mare, împachetări cu alge marine, bai marine și  tratamente faciale.Insula Cacao este ultima frontiera a Oceanului Indian. Aici totul este lux si bogatie. Vă veți bucura de paradisul dat de recifele de corali și lagunele albastre ale Canalului Kandooma , considerat unul dintre cele mai spectaculoase locuri de scuba diving în Maldive. Bucătăria locală este o combinație exotică de arome de la dulce la bucătăria caldă și picanta cu influente din India si Sri Lanka.Insula Cacao are cea mai frumoasa plaja din Maldive ... bungalouri de apă, recifurile de corali, servicii discrete si de inalta clasa, rafinament maxim, hamace pe plaja,claritatea  apei .... toate fac din acest loc un adevarat paradis !Statiunea Cocoa este situata pe o mică insulă privată cunoscuta sub numele de Makunufushi, care este la aproximativ 40 de kilometri sud de Male,  in atolul South Male' Atoll.

oferte maldive insula cocoa

 Insula Manukudu  este un adevarat paradis. Cu doar 2.4 hectare, aproape ca te miri ca nu se scufunda sub greutatea mare de vegetație luxuriantă. Reciful de corali  din jur este atât de mare încât este greu pentru bărcile cu motor "nefamiliarizate" sa acosteze. Totul este de bun gust, bungalow - uri individuale acoperite cu stuf, ascunse prin vegetatia insulei. Toate camerele sunt orientate spre plajă și oferă finisaje naturale, cherestea lăcuită, pereți albi și băi în aer liber, cu toate facilitățile, cu excepția televizorului care a fost exclus intenționat. 

Oaspeții sunt in marea majoritate cupluri de europeni care vin să se relaxeze. Exista si posibilitati de distractie: snorkelling, școala de scufundări Dive Ocean, Windsurfing si navigatie. Turistii sunt atrasi de centrul spa, masaje de relaxare si de excursiile la insulele din apropiere. Insula Makunudu se afla la 50 de minute de Aeroportul Internațional din Male, (transfer cu barca cu motor).

oferte maldive makunudu

Cum pot obține viză pentru Maldive?

Dacă ați confirmat un pachet turistic sau o rezervare la hotel puteți obține gratuit vize turistice de 30 de zile  la sosirea la aeroport.Nueste necesită viză înainte de a vizita Maldive, dar trebuie să ai voucher de hotel.

Ce monedă se foloseste in Maldive ?

Moneda locală utilizat în Maldive este numit Rufiyaa sau MVR. Se folosesc insa si  dolari americani  foarte frecvent în Maldive. Nu aveți nevoie să schimbati dolarii, puteti face plata prin USD. 

Ce carduri de credit sunt acceptate în Maldive?

Toate stațiunile acceptă carduri de credit, dar nu toate cardurile de credit. Carduri de credit acceptate pe scară largă sunt Visa, Master, American Express. Unele statiuni accepta Maestro, Diners Club. Oricum este recomandabil să se folosească bani cash.

Cum te imbraci atunci când vizitezi insulele rezidențiale locale?

Maldive este o țară musulmană. Pentru a vizita insulele rezidențiale locale și pe aeroporturi ar trebui să te imbraci modest. Corpul ar trebui sa fie acoperit de la umăr până la genunchi. 

Cum ajung la aeroportul international din Male'?

Orasul capitala Male' este la doar 10 minute cu barca de aeroportul Intyernational. Exista serviciu de ferry  24 de ore din 24, între Male "și aeroport. Când ieșiți din terminalul aeroportului veți vedea mai multe ambarcațiuni de mici dimensiuni ancorate la debarcader. Există un stand mic de vânzare de bilete de feribot. Dacă ati planifict sa vizitati orasul Male "la plecarea din Maldive, poti depune bagajele la aeroport , contra unei taxe de USD 5 pe bagaj pe zi.

 

Insulele la nord de Maldive

De curand a fost descoperit că insulele de pe partea de nord a Maldive au semnificativ mai puține precipitații pe parcursul anului, ceea ce este foarte avantajos pentru turism. Cele mai cunoscute statiuni sunt : Manafaru,Alidho,  Insula Hideaway,       .Pentru a ajunge aici, este necesar ca de la aeroportul international din Male" ,  sa iei un avion local (aprox 50 minute) pana la Hanimaadhoo, apoi  o barca cu motor de conduce la statiunea aleasa.

 

 

 

» citeste continuarea despre Maldive

Promotii

Oferta Speciala MALDIVE - Februarie 2018! Oferta Speciala MALDIVE - Februarie 2018!

Cel mai frumos cadou pentru persoana iubita ? PARADISUL ! SEJUR MALDIVE - FEBRUARIE 2018PLECARE: 11 SAU 14 FEBRUARIE / SEJUR 7 NOPTI!   TARIF UNIC / FINAL = ... » afla mai multe

Asia si Oceanul Indian

Oferte Maldive | Oferte Maldive |

Aici Cea mai avantajoasa Oferta Maldive : Petrece o vacanta de vis in Maldive!          !!!  Taxele de aeroport incluse !!!       Sejur ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions