solicita oferta!

Malta

Republica Malta este o tara insulara, formata dintr-un arhipelag de insule, fiind situata in Europa de sud, in centrul Marii Mediterane. Datorita celor 320 de monumente concentrate pe mai putin de 55 de ha, Malta reprezinta cea mai aglomerata zona istorica din lume. Arhipelagul maltez se afla practic in mijlocul Marii Mediterane si consta in trei insule - Malta, Gozo si Comino. Cea din urma este locuita doar de cativa fermieri, insa Malta si Gozo au o istorie de 7.000 de ani, precum si artefacte din perioadele Neolitic, Cupru si Bronz. Datorita monumentelor lasate in urma de culturi si popoare diverse, insulele malteze au fost descrise ca un mare muzeu in aer liber. Puteti urma pasii Sfantului Petru si puteti vedea locul in care cavalerii Sfantului Ioan au aparat Crestinismul. Citadelele medievale, bisericile si palatele in stil baroc va stau la dispozitie.

Istoria nu este unicul punct de atractie pentru vizitatorii care tripleaza numarul locuitorilor Maltei in fiecare vara. Teritoriul cuprinde ape limpezi de culoare albastra, golfuri izolate, plaje cu nisip si sate traditionale, in care au loc petreceri animate.
Pana nu demult, Malta era o destinatie foarte accesibila, insa datorita numarului mare de turisti din ultima vreme, preturile au crescut simtitor, cu toate acestea, o vacanta in Malta,va ramane cu siguranta un lucru de neuitat.

» citeste continuarea despre Malta


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions