solicita oferta!

Martinica

Situata in partea de est a Caraibelor, Martinica denumita si Floarea Caraibelor este o insula franceza preponderent muntoasa recomandata totodata pentru plajele cu nisip alb, extraordinarele recife de corali, peisaje de exceptie ce-ti vor taia respiratia.

Martinica se adreseaza iubitorilor de plaje lungi si luxuriante, gurmanzilor, scafandrilor, iubitorilor de excursii. Este pur si simplu una dintre destinatiile cele mai incantatoare din Caraibe. Francofilii o vor adora pentru gastronomie, muzica, peisaje contrastante, zone muntoase, padurile tropicale, Vulcanul Mon Pelee si multe alte atractii turistice precum cluburi si restaurante ce fac din Martinica una dintre cele mai cosmopolite insule din Caraibe.

Insula Martinica se bucura de ample jungle si incantatoare rauri de apa dulce ce se revarsa in cascade uimitoare si in canioane vaste. Iubitorii de aplinism, drumetii sau rapel isi vor gasi aici satisfactia deplina ce-i va energiza la maxim si le va incanta totodata ochii, cu cele mai splendide peisaje ce ti le doresti macar odata in viata sa le poti vedea, simti, trai.

Ofertele Travel Solutions - agentie de turism din Bucuresti cu peste 10 ani de experienta - va pune la dispozitie cele mai incantatoare oferte, pachete de vacanta in aceasta senzationala insula pe care v-o recomandam ...pe nerasuflate.

» citeste continuarea despre Martinica


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions