solicita oferta!

Fort de France

Martinica: Situata in partea de est a Caraibelor, Martinica denumita si Floarea Caraibelor este o insula franceza preponderent muntoasa recomandata totodata pentru ...

» afla mai multe

Orasul Fort de France este capitala insulei Martinica. Orasul debordeaza de farmecul dealurilor luxuriante și de captivanta aroma locala. Pe străzile sale înguste, se simte atmosfera coloniala, ies in relief balcoane din fier forjat si usile cu obloane. 

Fermecător, dezordonat si foarte francez, Fort-de-France este uimitor de privit.In special atunci când sosesti de pe mare, apare panorama sa de case coloniale și turle bisericesti ce se intind pe dealurile orasului. Traficul este adesea sufocant, dar face parte din farmecul orașului, la care mai contribuie si boutiqurile de modă de pe Rue Victor Hugo și strada pietonală de pe pasarela Rue de la République. 

Fort de France se află la capătul unui golf imens si surprinde vizitatorii cu efervescența sa . Odata cu aparitia soarelui, piețele devin animate, se simte mirosul de mirodenii și de fructe in tot centrul orasului. Croitoresele atârnă rochii de Madras la obloanele magazinelor, iar masinile taxi-Co strabat orasul in toate directiile. Cea mai bună zi pentru a il vizita este sâmbătă înainte de prânz. Pentru a descoperi Fort de France, mergi intr-o piata din centru orasului :  fiecare are specialitatea sa: Condimente, Fructe și legume, Pești. 

Fort de France este cel mai mare oras al insulei Martinica si unul dintre cele mai mari orase din Caraibe. La sud de Fort de France sunt cele mai frumoase plaje din Martinica, unde se afla resorturile de lux. 

Agentia Travel Solutions - va asteapta cu oferte si pachete de servicii in Martinca, aceasta insula din Caraibe cu aer... francez! Cea mai buna perioada de vizitat Martinica este : noembrie - aprilie !

 

 

» citeste continuarea despre Fort de France


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions