solicita oferta!

Mexic

Mexic se detaseaza in primul rand prin diversitate.

Invadatorii spanioli, imigrantii, europeni si populatia indigena, cu o mare varietate de traditii etnice, au creat, de-a lungul secolelor, un caracter national complex si o enciclopedie cultural. Din aceasta diversitate au aparut arta si muzica populara, poezia si pictura. Cu o capitala ce are o multime de locuri istorice si culturale, strajuita de mari tropicale in est si vest, Mexicul este un adevarat magnet pentru turisti.

Mexic are in acelasi timp oferte la ski si la plaja, puteti "schimba vacanta" doar cu un bilet de avion si inlocuiti ski -ul cu plaja!!Fie ca mergeti sa vizitati plajele locale faimoase in toata lumea pentru ospitalitate si frumusete, sau orasele istorice din perioada de dinaintea colonizarii spaniole. Veti gasi aici si multe situri arheologice bogate in cultura civilizatiilor Maya, Olmec, Tarascan si Azteca.

Mexicanii iubesc cu inflacarare timpul liber si discutiile, iar munca nu va avea niciodata importanta pe care o au prietenii si familia. In Mexico City, Piata celor Trei Culturi celebreaza cele trei culturi care au influentat Mexicul: ruinele Aztece, biserica San Diego coloniala si cateva cladiri de la sfarsitul secolului XX. Chiar si mortii sunt prezenti, cel putin o data pe an, de Ziua Mortilor, cand cei vii le aduc daruri celor dragi care nu mai sunt printre ei si isi petrec noaptea in compania lor, rememorand vremurile apuse.

Cu feluri consistente precum "tortillas", ardei iute si fasole, mancarea mexicana are un gust si o savoare aparte. Mancarea mexicana de astazi este un amestec dintre bucataria originala mayasa si azteca si influentele conquistadorilor spanioli.

Cele mai noi statiuni de litoral din Mexic sunt cele de pe malul marii Caraibe, coasta Riviera Maya la sud de Cancun. La fel de cautate sunt insa si ofertele la Acapulco- pe malul oceanului Pacific. 

Oferte in Mexic la ski, vei gasi in special la muntele Popocatepetl.

 

» citeste continuarea despre Mexic

Promotii

Oferta speciala Mexic Oferta speciala Mexic

Alege oferta Mexic Early Booking!      Oferta Mexic 2016/2017 Early Booking Noiembrie - Aprilie   Oferta Valabila DOAR pana pe 30 Septembrie 2016 !!! Sejur 7 nopti, cu servicii All ... » afla mai multe

Vacante Caraibe

Oferte Mexic Oferte Mexic

Aici Oferte Mexic: Oferta de vara-toamna in Mexic!     Distractie la Maxim !    Peisaje paradisiace !     Oameni veseli ! Servicii Incluse  Servicii suplimentare Cazare 7 nopti, All Inclusive Bilet de ... » afla mai multe

Revelion Exotic

Revelion Mexic Plaja Cancun & Riviera Maya Revelion Mexic Plaja Cancun & Riviera Maya

Profita de acest revelion Mexic pe Riviera Maya ! Revelion Mexic, Riviera Maya!                   EARLY Booking! Oferta valabila Doar pana pe ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions