solicita oferta!

Olanda

Au cucerit marea, au "promovat" laleaua si i-au daruit lumii pe Rembrandt si pe Mata Hari. Olandezii trebuie vizitati.
Pentru calatorii dornici sa cunoasca noi oameni si sa adopte diferite stiluri de viata, aceasta tara diversificata din punct de vedere cultural si geografic reprezinta un punct de atractie potrivit.
Majoritatea vizitatorilor au tendinta sa se opresca in Amsterdam inainte sa-si alcatuiasca un itinerar pentru alte capitale europene. Dar asa cum Parisul nu reprezinta tot ceea ce este frantuzesc, nici Amsterdamul nu este tipic pentru Olanda, iar pentru a intelege mentalitatea olandeza trebuie sa explorati zonele rurale, relaxate. La marginea marilor orase exista hoteluri cochete cu o bucatarie excelenta, librarii anticariat, muzee de toate tipurile si, bineinteles, slendidul cer olandez -albastru cu nori uriasi, pufosi. Pana si vremea variaza: asa cum spune si o vorba din popor: "Daca nu va place vremea, asteptati doar un moment".

» citeste continuarea despre Olanda

City Break in Europa

City Break AMSTERDAM City Break AMSTERDAM

Amsterdam este unul dintre cele mai moderne orase din Europa - frumos, tineresc si relaxat, cu multe lucruri de facut si de vazut, cu multe baruri, ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions