solicita oferta!

Madeira

Portugalia: Portugalia este un fel de anomalie pe harta Europei de Vest. Este separata de Spania, o vecina de 5 ori mai ...

» afla mai multe

Madeira este un grup de insule portugheze din Oceanul Atlantic, formand impreuna cu cele doua insule locuite Madeira si Porto Santo si cele trei nelocuite, Regiunea Autonoma Madeira. Se afla la aproximativ 580 km de coasta Africii si 860km de capitala portugaliei, Lisabona. A devenit in timp una dintre cele mai populare destinatii turistice din Portugalia.
Arhipelagul impreuna cu insulele Capul Verde, Azore, Selvagens si Canare, fac parte din Macaronesia, o regiune de tip vulcanic. Cele mai importante orase sunt Funchal, cel mai mare oras din Madeira si capitala, Porto santo, Machico, Camara de Lobos, Santana, Santa Cruz das Flores.
Relieful este predominant muntos, iar tarmul Nordic salbatic si abrupt. Nu detine plaje, insa solul vulcanic a dat nastere la unele dintre cele mai luxuriante paduri din lume.

» citeste continuarea despre Madeira

Revelion Madeira » vezi toate detaliile Revelion Madeira

Aici oferta Revelion Madeira 2017:  Revelion Madeira Insula Florilor!        Cel mai mare foc de artificii, Premiat de Guiness Book ! Durata:  6 Nopti Date de Plecare: 27 dec 2016 Serviciul include: -6 nopti de cazare  -bilet de avion , Bucuresti-Funchal-Bucuresti, zbor direct! -transfer aeroport-hotel-aeroport;  -mic dejun ;  -Cina festiva de revelion Inclusa!  -Taxe aeroport;  -Asistenta turistica;  -Bonus ... » afla mai multe
Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions