solicita oferta!

Puerto Plata

Republica Dominicana: Inconjurata indeaproape de 250 mile de litoral in partea de nord si dominata de cei mai inalti munti din Antile, Republica ...

» afla mai multe

Puerto plata

Puerto Plata (San Felipe de Puerto Plata) este intr-o zona faimoasa pentru statiuni precum Playa Dorada si Costa Dorada,fiind situate in partea de est.

In Puerto Plata vei gasi telecabina cu care puteti traversa Pico Isabel de Torres,la o altitudine de 793 de metri inaltime.Aeroportul din Puerto Plata se numeste Gregorio Luperon International Airport.

Aici gasim un climat tropical,mai exact un climat musonic tropical ,cu veri calde si umede ,iernile fiind la fel de calde si umede.

Pe insula avem in jur de 100.000 de hoteluri : lantul de statiuni Riu (Bachata-Riu Merengue si Riu Mambo Resort care sunt situate pe plaja,in Maimon Bay).

 

» citeste continuarea despre Puerto Plata

Oferta Croaziere Caraibe » vezi toate detaliile Oferta Croaziere Caraibe

Cea mai convenabila Oferta de croaziere in Caraibe: Croaziera in Marea Caraibelor ! Imbarcare pe vas din Rep Dominicana! Biletul de avion Madrid -Rep Dominicana si retur INCLUS! Republica Dominicana,Venezuela,Martinica,Guadelupe,St Maarten  Tarife de la 1012 euro/pers/pachet cu bilet de avion inclus * tarifele din tabelul de mai sus ... » afla mai multe
Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions