solicita oferta!

Targu Mures

Romania: Romania este cea mai mare tara balcanica, adesea descrisa ca "o insula latina" intr-o "mare de slavi". Peste acest teritoriu si-au ...

» afla mai multe

Judetul Mures este renumit prin oferta generoasa in ce priveste practicarea unor activitati recreative. Vanatul a dobandit aici un renume european, impunandu-se prin diversitate si calitatea trofeelor. Oferta piscicola nu este mai prejos, reteaua hidrografica a judetului fiind bogata si existand o traditie in ce priveste cresterea pestelui, corelata cu o oferta gastronomica specifica.
Traditiile multiculturale si convietuirea mai multor confesiuni religioase compun acea spiritualitate transilvana care individualizeaza orasul Targu Mures printre celelalte ale Ardealului.
Fiind situat in centrul Transilvaniei si al Romaniei, la confluenta mai multor drumuri nationale si europene, municipiul Targu-Mures reprezinta un nod feroviar, rutier si aerian. Reteaua de transport asigura legaturi multiple datorita drumului E60 ce leaga Europa de Vest de cea de Est.

» citeste continuarea despre Targu Mures


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions