solicita oferta!

Seychelles

Paradisul izolat al insulelor Seychelles ofera plaje mirifice, ape turcoaz si o clima calda. Ca rezultat al istoriei de izolare, pe insule veti gasi multe plante rare, care nu cresc in alta parte din lume. Nu mai putin de 81 de specii unicat au supravietuit in padurile tropicale luxuriante care acopereau insulele pana la sosirea tardiva a oamenilor, acum doua secole. Printre acestea se numara si coco-de-mer, originare din Praslin, Vallee de Mai. Aceasta samanta este cea mai mare din natura si a nascut multe legende cand a fost adusa pe mal de valurile marii. De vreme ce insulele erau necunoscute, s-a crezut ca nucile de cocos au crescut sub mare – de aici si numele.
Seychelles sunt un punct de artactie pentru cei care urmaresc pasarile. Milioane de specii de randunica de mare isi fac aici cuib si depun oua. Seychelles un paradis al pasarilor. In cele 115 insule veti gasi paradisul tropical luxuriant care apare in nenumaratele brosuri turistice. Oricat de artagatoare ar fi aceste imagini insa, nu se compara cu experienta „pe viu” a plajelor minunate si a apelor limpezi. Exista mai multe nuante de verbe si albastru in Seychelles decat va puteti imagina. Ritmurile, culorile si aromele africii formeaza un fundal pentru imaginea tropicala a Seychelles.

Posibilitatile de petrecere a timpului sunt nelimitate: plaja pe nisipurile deosebit de fine, odihna la umbra palmierilor sau inot si skorkelling in apele linistite ale golfurilor. Recifurile de corali, unele dintre cele mai mari din lume, formeaza lagune superbe. Broastele testoase gigantice de uscat, precum si mii de specii de pasari incanta ochii turistilor.
Plajele din Seychelles sunt pline de localnici, copii care se joaca in nisip, oameni cu barci care pleaca sau vin de la pescuit si le place foarte mult prezenta turistilor. Seychelles este un muzeu viu de istorie naturala si un sanctuar al catorva dintre cele mai rare specii de flora si de fauna de pe pamant. Este singurul loc din lume unde se pot gasi specii endemice unice cum sunt coco-de-mer, copacul-meduza sau specii de pasari pe cale de disparitie. Seychelles este de asemenea caminul sitului de patrimoniu mondial UNESCO Aldabra, cel mai intins coral de atoli, si Praslin’s Vallee de Mai, despre care se spune ca ar fi locul original al Gradinii Edenului.

 

» citeste continuarea despre Seychelles

Asia si Oceanul Indian

Oferte Seychelles Oferte Seychelles

Descopera paradisul din Oceanul Indian ! Insulele Seychelles!   Tarife de la 1.450 EURO/persoana pentru un sejur de 7 nopti ! Plecari din Bucuresti in perioada Noiembrie - Martie ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions