solicita oferta!

Singapore

Singapore este o poveste de succes nesperat. De la un sat pescaresc infiintat de Sir Stamford Raffles a devenit unul dintre cele mai prospere orase din lume. Mai ales la gura raului Singapore, traditia asiatica se intalneste cu zgarie-norii, iar templele hinduse si chinezesti tintuiesc orasul. Descoperiti patrimoniul etnic, culturl si istoric bogat al orasului Singapore, in districte si enclavele etnice. Pe strazile Orasului Chinezesc, Kampong si ale Micii Indii monumente religioase se adapostesc printre magazine antice.

Fiti spectatorii unei reprezentatii a operei chineze sau a unei ceremonii hinduse de mers pe foc. Puteti merge si la o serata de balet. De-a lungul anului, calendarul de evenimente din Singapore este plin de festivaluri etnice, spectacole internationale si evenimente sportive.
Vegetatia luxurianta de pe insula ofera un repaus din freamatul urban. Rezervatii naturale, parcuri si gradini adapostesc o flora si fauna diversa. Combinatia de culturi si inovatie a inspirat o mare varietate de experiente gastronomice. De la strazile din Orasul Chinezesc si centrele de vanzatori ambulanti, la cafenelele chic si restaurantele elegante, va puteti satisface poftele cu bucataria internationala sau locala, cu feluri ca pui cu orez Hainanese si crab chili.

» citeste continuarea despre Singapore

Revelion Exotic

Revelion Singapore & Bali Revelion Singapore & Bali

Profita de aceasta Oferta Revelion Singapore & Bali ! Revelion Singapore&Bali Vizita Singapore si plaje in Bali ! Perioada : 30 dec 2015 -  09 ian 2016 Se vor vizita: Tur de ... » afla mai multe

Orientul Mijlociu si Asia de Paste

Sejur de Paste in SINGAPORE Sejur de Paste in SINGAPORE

Perioada propusa: 26 Aprilie - 4 Mai 2016! Va propunem o experienta luxoasa in spectaculosul Singapore! Super cazare la celebrul hotel MANDARIN ORCHARD 5* camere deluxe ! DATA: 26 ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions