solicita oferta!

Statele Unite ale Americii

Tara a tuturor posibilitatilor, asa cum este cunoscuta, SUA ofera într-adevar si o gama larga de atractii turistice: fascinatia marilor metropole ca New York si Washington, eleganta vechilor orase cu arhitectura coloniala din sud, stralucirea Las Vegas-ului, dar si frumusetea salbatica a Marelui Canion sau a cascadei Niagara. Peste 3/4 din populatia S.U.A. este concentrata in orase. Pe teritoriul S.U.A. se afla cele mai multe aglomeratii urbane de pe glob, inclusiv cele mai multe megalopolisuri: BOSHWAH, al Marilor Lacuri si cel californian.

Multumita cinematografiei si televizorului cu totii avem diverse impresii despre Statele Unite ale Americii. Totusi nimic din acestea nu va poate pregati pentru orizontul de neuitat al Manhatan-ului, prima calatorie intr-un taxi galben, tarabele cu hamburgeri omniprezente, vasta intindere a preeriei, acordurile dulci ale jazzului din New Orleans sau excesul de neoane al Las Vegasului.
SUA este o tara enorma, cu 50 de state dintre care puteti alege, flancate de doua oceane si acoperind un teren incredibil de variat. In cele cinci secole de cand Lumea Noua a fost descoperita de Cristofor Columb, oameni din toate colturile lumii au venit aici in cautarea „Visului Americii” (the American Dream). Acestia au creat tara cea mai bogata si mai puternica din lume, un loc de impletire a tuturor culturilor lumii.

» citeste continuarea despre Statele Unite ale Americii


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions