solicita oferta!

Thailanda

Thailanda - curiozitati:

-  Thailanda este a-20 țară din lume,ca numar de locuitori, cu o populatie de aproape 67 de milioane loc.Bangkok, capitala tarii (conform revistei Forbes) a fost cel mai vizitat oras al lumii in 2013, înainte de Londra. 

-  Cel mai mic mamifer din lume - se găsește în Thailanda. Cantareste doar două grame.

-  În conformitate cu Forumul Economic Mondial, Thailanda ocupa locul al 13-lea in lume, in topul tarilor cu locuitori prietenosi. (Islanda este pe primul loc).

-  Cel mai inalt punct din Thailanda este  Doi Inthanon (2,565m altitudine) in Muntii Thanon Thailand’s highest point is Doi Inthanon (2,565m altitudine) in Muntii Thanon Thong Chai.

ü  

oferte thailanda

- Unul dintre cele mai neobisnuite festivaluri din țară este Festivalul Maimutelor,care are loc în fața templului Pra Prang Sam Yot în provincia Lopburi. Mai mult de 600 de maimuțe sunt invitate să sărbătoreasca pe mai mult de două tone de cârnați la grătar, fructe proaspete, înghețată și alte bunătăți. Localnicii aduc multumiri maimuțelor care atrag mii de turiști în fiecare an acolo.

oferte Thailanda festivalul maimutelor

- Budismul este religia principala a țării - este practicat de 95 la suta din populatie.
- In Thailanda este si cea de a 9-a statuie ca inaltime din lume. Este vorba despre Marele Buddha din Thailanda,pe care o veti vedea la Mănăstirea Muang Wat din provincia Ang Thong. 

oferte Thailanda Marele Budha

- Thailanda este singura tara din sud-estul Asiei care nu a fost colonizata de europeni.
- Este strict împotriva legii sa critici monarhia.
- Thailanda are 1430 de insule, printre cele mai renumite fiind Koh Phi Phi Lee .

oferte thailanda insula Koh Phi Phi Lee

- Bangkok are zeci de canale sau "khlongs" și clădirile sale se afla pe picioroange, câștigând o porecla de Veneția de Est. 


Pentru Cele Mai bune oferte Thailanda Apasa Aici !!

» citeste continuarea despre Thailanda

Asia si Oceanul Indian

Oferta Speciala Thailanda - Martie 2020 Oferta Speciala Thailanda - Martie 2020

                Nou!!! Oferta Thailanda - Martie 2020!   Alege Acum   statiunea preferata: * 3 nopti Bangkok si 6 nopti Phuket - hotel ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions