solicita oferta!

Bangkok

Thailanda: Thailanda - curiozitati: -  Thailanda este a-20 țară din lume,ca numar de locuitori, cu o populatie de aproape 67 de milioane loc.Bangkok, capitala ...

» afla mai multe

Bangkok , orasul cu cel mai lung nume !

Bangkok este cel mai mare oras din Thailanda, capitala si portul principal al tarii. Bangkok este centrul cultural, educational, politic și economic al Thailandei, precum și marea metropola. Bangkok a crescut și s-a extins, incluzand si zona Thon Buri. 

Populația din Bangkok este aproape de 9 milioane de locuitori. Acest oraș foarte foarte populat, se confruntă în prezent cu probleme de poluare,traficu extrem de aglomerat și lipsa de locuințe critice, ca orice alt oraș mare. Vremea in Bangkok  timpul anului , este calda si umeda, cu temperaturi cuprinse 26-31 grade C . 

Bangkok este numele in limba engleza, dar in thailandeza orasul este numit in mod curent Krung Thep.  Numele complet este insa :  "Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit."

Majoritatea locuitorilor din Thailanda sunt nativi Thailandezi, deși există un aflux de imigranți chinezi, precum și indieni, arabi, malayezieni  și europeni. Cei mai multi thailandezi sunt foarte primitori  și prietenosi cu turistii din Bangkok, deoarece este unul dintre cele mai vizitate orașe din Asia de Sud-Est. În plus, Bangkok are o influență importantă asupra sectoarelor industriale și financiare Asia de Sud. 

Unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Asia de Sud-Est este situat chiar în afara orasului Bangkok, Aeroportul Internațional Don Muang. Bangkok este de asemenea bine-cunoscut pentru călătorie pe apă , pe râurile sale. Bangkok este, centrul rutier de transport în Thailanda , dar si nod de cale ferata , cu linii principale de ramificare , catre diferite părți ale țării. 

În Bangkok, sunt numeroase temple frumoase ,la care vei admira arhitectura thailandeză tradițională. In vechile zone ale orasului Bangkok, sunt puncte turistice extrem de populare, în special  Marele Palat Regal. Bangkok este un amestec interesant de clădiri tradiționale și cladiri moderne stil zgârie-nori.

 

oferte thailanda bangkok

 

Oferte in Bangkok gasiti aici!!

» citeste continuarea despre Bangkok


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions