solicita oferta!

Hua Hin

Thailanda: Thailanda - curiozitati: -  Thailanda este a-20 țară din lume,ca numar de locuitori, cu o populatie de aproape 67 de milioane loc.Bangkok, capitala ...

» afla mai multe

La o distanta de trei km de Bangkok spre sud-vest, pe malul golfului Siam, vizavi de Pattaya, se intinde prestigioasa statiune continentala - Hua Hin. Hua Hin a dobandit popularitatea in randurile oamenilor importanti ai Thailandei, pe cand turistii straini nu vizitau inca aceste locuri.

In 1928, regele Rama al VII-lea a construit palatul Kangvon (care se traduce ca "departede tristete") care si astazi este resedinta regala de vara.
Nu este de mirare ca si sejururile aici sunt "regale". Aici este situat si regatul golfului, avand cele mai bune terenuri din lume. Statiunea se deosebeste prin curatenia nemaipomenita, acuratete, multitudinea parcurilor si, bineinteles, a hotelurilor de cea mai inalta clasa.

In apropierea Hua Hinului se afla parcul national Khao Sam Roi Iot, cu un relief variat, unde sunt dealuri verzi si vai inguste, pesteri, cascade si golfuri singuratice.

» citeste continuarea despre Hua Hin


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions