solicita oferta!

Phuket

Thailanda: Thailanda - curiozitati: -  Thailanda este a-20 țară din lume,ca numar de locuitori, cu o populatie de aproape 67 de milioane loc.Bangkok, capitala ...

» afla mai multe

Plin de viață, orasul si Centrul administrativ al zonei Phuket,  este adesea trecut cu vederea în favoarea plajelor spectaculoase din apropiere, dar există o mulțime de locuri de vazut sau de facut in orasul Phuket. Recent modernizat, Phuket City este o combinatie interesanta de vechi și nou, simplu și sofisticat, liniste și viata agitata. 

Activitatea în Phuket City este aproape non-stop. Dimineața devreme, calugarii stoici isi fac runda de  zi cu zi , apoi incepe agitatia pietelor stradale , a caror forfota dureaza pana seara. Noptile sunt rezervate restaurantelor, barurilor si discotecilor. 

oferte thailanda phuket

Temperatura anuala este de 30° , dar sezonul de varf pentru turism este din noiembrie pana in aprilie, cand nu ploua iar marea Andaman este foarte calma. 

Zona Phuket este renumita pentru plajele sale paradisiace. 

Puține insule se poate lauda cu o abundenta de plaje de nisip și ape limpezi ca Phuket. In total insula Phuket are doar 540 km patrati dar  oferă priveliști uimitoare și acces ușor la unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. 

Phuket este cea mai mare insula din Thailanda si se afla la 862 km sud de Bangkok. Phuket este supranumita  "PERLA SUDULUI"!

Resorturile de pe insula Phuket 

Cele mai bune stațiuni de plajă din Phuket sunt promisiunea unei vacanțe de neuitat. Cu atât de multe plaje excelente si statiuni in Phuket, este foarte greu sa alegi ce varianta preferi. Pentru a gasi locul ideal , nu avem o formulă exactă, dar putem lua în considerare mai mulți factori, cum ar fi calitatea nisipului de pe plaje, intimitatea plajelor, facilitățile și unicitatea hotelului, claritatea și culoarea mării și potențialul de snorkelling și sporturi nautice.

Un sejur in Phuket este o experiență de neuitat in privinta luxului, confortului si atmosferei de relaxare. 

 

oferte thailanda pkuket

 

Pentru Cele Mai Bune Tarife in Phuket Apasa Aici !

» citeste continuarea despre Phuket

Oferta Speciala Thailanda - Martie 2020 » vezi toate detaliile Oferta Speciala Thailanda - Martie 2020

                Nou!!! Oferta Thailanda - Martie 2020!   Alege Acum   statiunea preferata: * 3 nopti Bangkok si 6 nopti Phuket - hotel 4 *****, de la 1.446 eur/ pers * 3 nopti Bangkok si 6 nopti Phuket - ... » afla mai multe
Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions