solicita oferta!

Bodrum

Turcia: Turcia este o tara cu o mostenire culturala foarte mare. Ea a stat la baza nasterii unor civilizatii majore ca Imperiul ...

» afla mai multe

Bodrum este oras si port la Marea Egee, situat in sud-vestul Turciei, pe coasta de sud a peninsulei Bodrum. In antichitate orasul se numea Halicarnas siera faimos datorita maretului Mausoleu construit dupa 353 i.e.n. - una dintre cele sapte minuni ale antichitatii. Astazi Bodrum este un centru turistic si de navigatie international, dar totodata un oras relaxant, inconjurat de munti minunati, plin de piete mari si scena unor apusuri uluitoare. In Bodrum nisipul si apa sunt calde, iar pentru a crede in frumusetile acestui loc, trebuie sa-l vizitati. Vizavi de Bodrum, la Karaada, este cel mai bun loc pentru scufundari.
Bodrum este impartit in doua zone contrastante - in jumatatea de est se afla plaja alungita, barurile, cluburile de noapte si restaurantele tipice statiunilor mediteraneene, iar in jumatatea de vest a orasului Bodrum este focalizata in jurul portului de ambarcatiuni si a clubului de iahting, aici viata decurgand mai agale.

» citeste continuarea despre Bodrum


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions