solicita oferta!

Sejur cu aroma de cafea ... 12 zile in Costa Rica!

America Centrala » Costa Rica » Costa Rica

Faptul pentru care aceasta tara este vizitata in medie de 1 milion de turisti pe an, nu este o intamplare.
Aici, in aceasta mica tara din America Centrala, natura si viata parca isi au radacinile !

Ziua 1 (8 Octombrie): Sosire in Costa Rica
Prezentare la aerportul Otopeni pentru formallitatile de imbarcare pe cursa RO 415 cu destinatia Madrid. Schimbarea aeronavei in Madrid, si imbarcare pe cursa IB 6315 cu destinatia SAN JOSE, COSTA RICA. Sosire pe aeroportul international din Costa Rica la ora locala 21.05PM. Un reprezentant al partenerului nostru local va va intampina pentru a va da toate documentele de calatorie si turistice, un scurt briefing si pentru a va insoti pana la hotel. Cazare la hotel RINCON DEL VALLE 3 *** / Similar. 

Ziua 2 (9 octombrie): San Jose – Turul Cafelei Doka, Vulcanul Poas & Gradinile Cascade La Paz
Mic dejun. În primele ore ale diminetii, veti pleca impreuna cu ghidul vorbitor de limba engleza in vizita la plantatiile de cafea Doka, unde veti avea ocazia de a invata totul despre aceste faimoase boabe aurii. Dupa turul de cafea, veti continua catre vulcanul Poas, unde nu numai ca veti admira aceste cratere impresionante, dar veti invata si cum functioneaza aceste eco-sisteme si cum sunt ele protejate in parcul national. Dupa vizita la Vulcan, turul continua catre gradinile cascade La Paz pentru un pranz si tur. Sosind in La Paz, veti uma calea catre cea mai impresionanta cascada din mijlocul padurii tropicale. In interiorul parcului veti vizita si o rezervatie de pasari colibri, casa pasarilor, gradina fluturilor si o expozitie de reptile. Retur in San Jose si cazare la hotel RINCON DEL VALLE 3 *** / Similar.

Ziua 3 (10 Octombrie): San Jose – Sarchi – Vulcanul Arenal – Izvoarele Termale Tabacon
Mic dejun. Astazi calatoria ne poarta pana la cel mai activ Vulcan din tara, vulcanul Arenal. Ghidul dvs., vorbitor de limba engleza, va va duce intai in satul traditional Sarchi, faimos pentru minunatele obiecte de artizanat unde veti putea vizita si fabrica de oxcart. Dupa aceasta mica oprire veti traversa aproape jumatate de tara pentru a ajunge la vulcanul Arenal. Dupa pranz, veti vizita si faimoasele izvoare termale din regiune, izvoarele Tabacon si in sfarsit veti savura o cina delicioasa. Cazare in Arenal, la hotel CASA LUNA 3 *** / Similar.

Ziua 4 (11 Octombrie): Vulcanul Arenal – Podurile Suspendate
Mic dejun. Astazi veti explora gradinile tropicale impreuna cu ghidul dvs., si veti putea vizita faimoasele poduri suspendate din Arenal. Cazare in Arenal, la hotel CASA LUNA 3 *** / Similar.

Ziua 5 (12 Octombrie): Vulcanul Arenal – Plaja Tamarindo 
Mic dejun. Dupa micul dejun veti fi transferati cu autobuzul shuttle din fata hotelului catre faimoasa plaja de pe coasta nord-vestica a Pacificului, Plaja Tamarindo unde va veti relaxa pentru urmatoarele 5 nopti. Cazare in Tamarindo la hotel TAMARINDO DIRIA in camera cu vedere la ocean 4 **** / Similar.

Ziua 6 – 10 (12 – 17 Octombrie): Plaja Tamarindo
Timp liber la dispozitie in una dintre cele mai faimoase plaje din Costa Rica. Cazare in Tamarindo la hotel TAMARINDO DIRIA in camera cu vedere la ocean 4 **** / Similar.

Ziua 11(Octombrie): Plaja Tamarindo – San Jose
Mic dejun. Dupa micul dejun veti fii transferati cu autobuzul shuttle din fata hotelului catre San Jose. Cazare la hotel RINCON DEL VALLE 3 *** / Similar.

Ziua 12 (Octombrie): San Jose – Madrid
Mic dejun. Cu 3 ore inainte de zbor reprezentantul partenerului nostru va va prelua de la hotel pentru a va transfer catre aeroportul international din San Jose. Imbarcare pe cursa IB 6314 cu estinatia Madrid. Sosire in Madrid pe 19 Ianuarie la ora 11.30AM. Cazare la Madrid la hotel de 3 stele cu mic dejun inclus.

Ziua 13 (20 Octombrie): Madrid – Bucuresti 
Mic dejun. Transfer pe cont propriu la aeroport pentru imbarcarea pentru cursa RO 416 cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti pe 20 Ianuarie la ora locala 17.35PM.

TARIF PE PERSOANA IN CAMERA DUBLA : 1.329 EURO / loc in camera dubla / pachet;

SERVICII INCLUSE:
- Transfer aeroport – hotel – aeroport;
- 3 nopti cazare la hotel Rincon del Valle 3 *** din San Jose cu mic dejun;
- tururi cu ghid vorbitor de limba engleza cf. program;
- Taxa de intrare in gradinile cascade La Paz cu pranz inclus;
- Taxa de intrare la izvoarele termale Tabacon cu pranz si cina incluse;
- 2 nopti cazare la hotel Casa Luna 3 ***din Arenal cu mic dejun;
- 5 nopti cazare la hotel Tamarindo Diria 4 **** din plaja Tamarindo cu mic dejun inclus;
- 1 noapte cazare in Madrid;
- Transfer shuttle Arenal – Tamarindo si Tamarindo – San Jose;
- Asigurare medicala;
- Asigurare storno
- Brosuri turistice personalizate;
- Taxe locale si TVA.

NU SUNT INCLUSE:
Bilet avion Bucuresti – San Jose – Bucuresti (tarifele pornesc de la 980 euro/persoana, taxe incluse!)
- Taxa de iesire din Costa Rica (28 USD / persoana);
- Bacsisuri;

1.329pret/persoana

Imagini oferta

Formular de Contact

Alte oferte - Vacante Caraibe

Vacante Caraibe - SuperOferta Republica Dominicana » vezi toate detaliile SuperOferta Republica Dominicana

Super Oferta Republica Dominicana In Perioada Perfecta de vacanta in Republica Dominicana  ! Plecare dimineata la 7 din Bucuresti.Sosire in Republica Dominicana seara la 16:55! Escala la Paris pentru cateva ore! 11 Nopti de Vacanta intr-un colt de Rai! Oferta in Republica Dominicana, sejur cu date ... » afla mai multe

Vacante Caraibe - Oferta Republica Dominicana (Febr.) » vezi toate detaliile Oferta Republica Dominicana (Febr.)

Alege Oferta Republica Dominicana!   Rasfata-te 10 zile intr-o vacanta binemeritata! Traieste la maxim un sejur in Caraibe ! Detalii servicii : Servicii Incluse  Servicii suplimentare Cazare 8 nopti, servicii ALL INCLUSIVE! Avion cu decolare din Bucuresti  Taxele de aeroport Transferul aeroport in Punta Cana Taxele de serviciu Early Check in sau Late ... » afla mai multe

Vacante Caraibe - Vacanta in Cuba » vezi toate detaliile Vacanta in Cuba

O super vacanta in Cuba!! Alege Acum faimoasa paja din Caraibe :  VARADERO!! Perioada ideala de vacanta in Cuba :de la sfarsitul lui  noiembrie pana in aprilie. Peisaje exotice Istorie fascinanta Incredibila bogatie de culori! Detalii servicii Servicii Incluse  Servicii suplimentare Cazare 7 nopti cu micul dejun inclus   ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions