solicita oferta!

Blue Air introduce serviciile Business Lounge si Protocol

30 Martie 2012

Operatorul aerian low-cost Blue Air introduce serviciile Business Lounge si Protocol, odata cu inceperea operarii zborurilor pe Aeroportul International Henri Coanda.

Business Lounge aduce un plus de confort celor care asteapta sa fie imbarcati pentru zborurile companiei Blue Air. Pasagerii care isi achizitioneaza acest serviciul vor primi de la biroul de ticketing Blue Air o invitatie personalizata, in baza careia vor avea acces in unul dintre cele doua saloane, dupa efectuarea in prealabil a formalitatilor de check-in, Control Securitate si Frontiera.

In cadrul Business Lounge, pasagerii Blue Air vor avea la dispozitie mini-bar (produse de patiserie, bauturi alcoolice, cafea, lapte, ceai, sucuri), spatiu special amenajat pentru fumatori, acces Internet Wireless, computere, TV (canale nationale si internationale), fax si copiator, publicatii nationale si internationale, anunturi audio si monitoare cu situatia zborurilor, facilitati pentru persoane cu mobilitati reduse (lift, toalete, asistenta). Tariful este de 20 euro de persoana.

O alta facilitate oferita de Blue Air este Serviciul Protocol, atat pentru plecare, cat si pentru retur.

Pasagerii care opteaza pentru Serviciul Protocol – Plecari vor fi preluati de catre personalul Serviciului Protocol – AIHCB, dupa efectuarea formalitaĊ£ilor de check-in. Ulterior, acestia vor fi condusi cu prioritate pentru realizarea formalitatilor de Control Securitate si Frontiera si invitati in Salonul de Protocol, unde vor avea la dispozitie un mini-bar si alte facilitati. Pentru imbarcare, pasagerii vor ajunge la avion cu un microbuz de protocol sau la poarta de imbarcare cu acces direct la avion.

Pasagerii care opteaza pentru Serviciul Protocol – Sosiri vor fi intampinati la avion si directionati spre Salonul de Protocol, daca doresc. Pasagerii vor fi condusi prioritar pana la punctul de trecere a Frontierei si vor fi indrumati catre sala de vama. Personalul Serviciului Protocol nu se va implica in recuperarea bagajelor si controlul vamal. Tariful pentru acest serviciu este de 70 euro de persoana per segment de zbor.

Serviciile Protocol si Business Lounge pot fi achizitionate in cadrul procesului de cumparare a biletului de avion sau ulterior.