solicita oferta!

In interiorul celei mai vizitate destinatii din lume: cel mai mare mall de pe Planeta GALERIE FOTO

01 Octombrie 2012

Are o reputatie atat de buna incat cei de la Apple se gandesc sa deschida aici primul magazin din Orientul Mijlociu, scrie the Dubai Chronicle. Dubai Mall, parte a complexului de 20 de miliarde de dolari Burj Khalifa, este cea mai vizitata destinatie din lume.

Dubai Mall a fost deschis in 2008, are peste 600 de magazine, un cinematograf urias cu 22 de ecrane, o replica a strazii Regent din Londra si un patinoar de marimea unuia olimpic .
Dubai Mall a fost cel mai vizitat centru comercial si de agrement din lume in 2011. Mai mult de 54 de milioane de oameni au trecut pe acolo, anul trecut, au anuntat oficialii mall-ului, citati de Arabian Business.
Numarul acestora a fost in crestere cu 15% fata 2010, cand 47 de milioane de persoane au vizitat cladirea .
Cifrele sunt cu mult peste cele inregistate de cele mai mari obiective turistice din lume. Printre altele se numara Times Square (39,2 milioane de oameni), Central Park (38 milioane) si Cascada Niagara (22,5 milioane).
Dar numarul celor care viziteaza Dubai Mall este mai mare si ca cel al turistilor inregistrati intr-un an in New York : 50,2 de millioane de vizitatori in 2011.