solicita oferta!

Oktoberfest 2013 - City break Munchen 2013

03 Septembrie 2013

Oktoberfest este unul din cele mai renumite evenimente si se pare ca si cel mai mare targ din lume. Astfel ca Oktoberfest 2013 cu siguranta nu va face exceptie de la regula si totul va fi la cote maxime. La acest eveniment participa in jur de 6 milioane de oameni, fiind o parte importanta a culturii bavareze. Daca putem face o comparatie, ganditi-va la Oktoberfest ca un Disneyland pentru adulti.
Acest eveniment si-a facut debutul la 12 octombrie 1810 sub forma unei nunti a printului mostenitor Ludwig cu printesa Therese de Saxonia - Hildburghausen la care a participat in mare numar comunitatea locala.
Tinand cont de numarul imens de oameni ce participa la acest eveniment, Munchen devine un hiperaglomerat oras, plin de viata si de galagia-i specifica, plin de veselie si de multa buna dispozitie.
Munchen este o destinatie turistica majora, unde cazarea si biletele de avion se epuizeaza cu ceva timp inainte de deschiderea festivalului, de aceea va recomandam sa va grabiti sa prindeti super oferta Oktoberfest 2013 a  Travel Solutions - agentie de turism din Bucuresti ce va este alaturi de mai bine de 10 ani cu servicii de calitate si minutios puse la punct astfel incat toti clientii sa fie multumiti.
Venim si cu o oferta super fierbinte : Puteti participa la un concurs si castiga un weekend in Munchen unde sa va bucurati de tot ce inseamna Oktoberfest! Click aici !

Va asteptam!