solicita oferta!

Sarbatorile de iarna in Paris

12 Decembrie 2013

Alegeti sa va plimbati prin gradinile sculptate inundate de lumina ale Parisului, in perioada sarbatorilor de iarna.
Travel Solutions va ofera un sejur de neuitat in Paris,  capitala mondiala a luminii, inundata in incadescenta sarbatorilor de iarna, in perioada 28 decembrie - 2 ianuarie 2014.
Pe intreaga intindere a Parisului, copacii strajuiesc bulevardele, care pe perioada iernii sunt impletiti cu lumini inchinate sezonului sarbatorilor. Cele mai faimoase lumini strajuiesc bulevardul-vedeta - Champs-Élysées - lumini ce pot fi usor confundate cu mii de astre stralucitoare ale botei ceresti. Va puteti incheia plimbarea de seara timpurie de iarna de-a lungul bulevardului, catre Arcul de Triumf, intr-una dintre ceainariile sau cafenele calde in care puteti degusta macaroane, zmeura si o ceasca fierbinte de ciocolata.

Sarbatorile in Paris sunt atunci cand cabanutele de lemn, acoperite cu „zapada" sunt pline de produse culinare traditionale ca turta dulce, carnatii, vinul fiert, castane coapte, care umplu atmosfera de miresme imbatatoare.

Vizitati targurile de Crăciun la Paris, pe care le intalniti in Place Saint - Germain - des - Prés si Place Saint - Sulpice pe malul stang al Senei , Place des Abbesses în Montmartre si de-a lungul bulevardului Champs - Élysées. Nu ratati nici una dintre cele mai fesive piete de Craciun situata in zona cu cladiri inalte, La Deffence, intre care se prefigureaza structura alba si impunatoare a lui Grande Arche, monument dedicat bicentenarului Revolutiei franceze.

Magazinele pariziene aprind luminile intermitente de sarbatoare, asezate in arabescuri si stele spumoase. Adulti si copii sunt fermecati de butaforiile expuse in vitrinele magazinelor, iar peisajul este intregit de cupolele Art Nouveau ale Galeriilor Lafayette si Printemps.

Atmosfera impetuoasa si exaltata de emotie in ajunul noului an in Paris, unul dintre cele mai festive orase ale planetei, este perfecta pentru numaratoarea inversa a orelor, minutelor, secundelor pana la nasterea unor noi vise, idealuri, promisiuni, a unui nou viitor si prezent, a noului an.

Multimea inunda bulevardele pentru a fi spectatoarea jocului de artificii multicolore care invaluie Turnul Eiffel, cand gongul anunta miezul noptii dintre ani.

Salutati noul an, alaturi de cei dragi, cu sarutari si sampanie frantuzeasca, sub cupola orasului luminilor, prin ofertele Travel Solutions.

 

Revelion paris - oferta o gasiti AICI

 

Bucurati-va de cele mai bune oferte ale agentiei de turism Travel Solutions: Revelion Europa, Revelion exotic  destinatii exotice, destinatii de lux, oferte sky 2014