solicita oferta!

Tarom introduce luna viitoare serviciul SkyPriority

12 Aprilie 2012

Compania TAROM anunta lansarea SkyPriority, un pachet special creat pentru a aduce beneficii pasagerilor First/Business Class si membrilor SkyTeam Elite Plus, inclusiv membrilor Flying Blue Gold si Platinum. 

 

TAROM introduce SkyPriority incepand cu a doua jumatate a lunii mai. Printre primele aeroporturi unde va fi lansat SkyPriority se numara cele din Cluj, Timisoara, Londra (Heathrow) si Amsterdam (Schiphol).

 

Acest pachet va include intr-o prima faza prioritate la check-in; prioritate la predarea bagajelor; prioritate la ticketing si transfer; prioritate la imbarcare; prioritate la livrarea bagajelor; alocarea unor trasee distincte in anumite aeroporturi (fast-track) pentru zonele de securitate si imigrare.

 

Pasagerii eligibili SkyPriority (clientii First/ Business Class si membrii SkyTeam Elite Plus) vor avea marcat indicativul SkyPriority pe cartile de imbarcare. Aeroporturile din intreaga lume, participante in proiect vor avea zone delimitate si semnalizate pentru fiecare din serviciile oferite in acest proiect.

 

Proiectul SkyPriority a fost lansat in 1 martie 2012 in anumite aeroporturi din reteaua SkyTeam si va continua sa se dezvolte pe parcusul anului 2012, ajungand pana la inceputul anului 2013 la aproximativ 1000 de aeropoturi. Pasagerii SkyTeam Elite Plus vor primi informatii personalizate despre SkyPriority, prin corespondenta trimisa de fiecare program de fidelizare SkyTeam in parte, in cazul pasagerilor TAROM fiind vorba de Flying Blue.

 

SkyPriority este un produs SkyTeam si reprezinta cel mai mare proiect colectiv al aliantei, de pana acum, special creat sa ofere servicii aeroportuare prioritare clientilor de top.